Hatra hajló mehem van. Félek hogy nemtudom megszulni majd a gyermekemet termeszetes uton vagy hogy valami komplikacio lep fel?
Figyelt kérdés
Hatra hajlo mehem van es felek hogy ez gondot okoz a szulesbe....nem vagyok terhes de mar szeret ek babat es nagyon felek hogy ez miatt csaszarozni fognak........2014. febr. 10. 03:00
11/16 anonim válasza:
Nekem is hatrahajlo mehem van.masodik honapban osszejott a baba.szulesrol meg nem tudok mit mondani van meg 1-2hetem.de en is ugy tudom ahogy az egyik valaszolo irta h a terhesseg alatt "atvatozik" es nem lesz hatrahajlo.
12/16 anonim válasza:
Nekem is az van hónapos a fiam, császárral született, de nem emiatt, semmi komplikáció nem volt a terhesség alatt sem és a szülésnél sem.
13/16 anonim válasza:
A nők felének hátrahajló méhet van.
14/16 anonim válasza:
A méh helyzetét alapjáraton négyféle pozícióba sorolják.
A hátrahajló méh nem okoz gondot, kivéve nagyon ritka esetekben, ha "le van tapadva". De ha összenövés van, azt az orvos időben észreveszi, a terhesség elején kiderül.
Legtöbb esetben a hátrahajló méh, ahogy növekszik benne a magzat, egyenes állásba helyezkedik.
Annyi talán, hogy az 1. terhesség harmadik hónapig nem látszik kívűlről és a megtermékenyülésnél jelent inkább gondot. Szülésnél csak amiatt, hogy hátrahajló méhed van, nem fognak császározni, emiatt ne aggódj. :) A gyakorlati csoportban, ahova osztottak 16 lány van és ebből rajtam kívűl 4-nek szintén hátrahajló méhe van, tehát nem is annyira ritka jelenség.
15/16 anonim válasza:
Nekem is hátrahajló és semmi gond nem volt a szüléskor. Hamar teherbe is estem.
16/16 anonim válasza:
Szia. Hátrahajló méhem van nekem is, ahhoz képest nagyon hamar terhes tudok maradni. 3 egészséges babát hordtam ki. A méh a terhesség előrehaladtával majd alakulni fog. Jelentősége csak a teherbeesésnél lehet, de az sem feltétlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!