Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr Blaskóról ki tud a legtöbbe...

Dr Blaskóról ki tud a legtöbbet? (szfvár)

Figyelt kérdés

Érdekelne a rendelési idő, magánrendelés, rendelő felszereltsége, van-e uh-ja, tarifái, stb...

Ha nincs a magánján uh, akkor az hogy zajlik? kell-e érte +ban fizetni? És minden ami eszetekbe jut:) Köszi

2009. dec. 8. 09:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Hétfőnként rendel az orvosok házában. Olyan 3-4 körül kezdi a rendelést, és este 8-9-ig tart, gondolom attól függ, hogy mennyien vannak. Én akárhányszor voltam nála, mindig várni kellett. Az egész terhességem ideje alatt egyszer volt nála UH. Ha 5 percig voltam bent, és csak megbeszéltünk pár dolgot, és amikor UH-t is csinált, minden alkalommal 6000 ft-ot kellett fizetni.

A szülésért nem kért konkrét árat.

2009. dec. 8. 16:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Én 1 éve szűltem nála.Akkor még nem volt a rendelőjében UH,olyankor mindig behívott az sztk-ba ott csinálta meg és nem kellett érte fizetni.A többi dologban egyetértek az előzővel.
2009. dec. 8. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!