Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A jósló fájás mindenkinek...

A jósló fájás mindenkinek ennyire fáj?

Figyelt kérdés
Mi lesz az igazi fájásoknál,ha ezt alig tudom elviselni?40+1 napos vagyok,tegnap óta barnás nyálkás darabok távoznak folyamatosan belőlem és egész nap görcsöl a hasam.Mennyi lehet még hátra?
2009. dec. 7. 19:31
 1/10 A kérdező kommentje:
Annyira fáj,hogy azt sem tudom mit csináljak hirtelen mikor rámtör..már 2 napja tart,de egyre csak erősödik.
2009. dec. 7. 19:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Rendszeresek?

Már lehet, hogy nem is jósló...főleg, hogy a nyákdugó is távozott...

Orvos mikor látott? Mert szerintem sürgősen meg kellene nézetned magad...ügyelet, kórház akármi.

2009. dec. 7. 19:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát, akkor szülünk!

Próbálj fürdeni, masszíroztatni a hátadat!

lazítani! Mennyire gyakori?

2009. dec. 7. 19:39
 4/10 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam ügyeleten,de azt mondták,hogy "csak" jósló fájások.Ma voltam ESTn,megvizsgált a dokim is,de még zárt vagyok.
2009. dec. 7. 19:44
 5/10 A kérdező kommentje:
Szerdán be kell feküdnöm,remélem nem sok van már..legalábbis úgy érzem!A doki szerint nagyon ragaszkodik a lánykám hozzám:)
2009. dec. 7. 19:45
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
hamarosan szülsz az tuti. nekem szombaton zárt méhszájam volt, hétfőn már reggel 8-kor babáztam :-) és vasárnap kezdődtek a fájások...
2009. dec. 7. 19:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hol fogsz szülni? (Bocsi az offért)
2009. dec. 7. 20:33
 8/10 A kérdező kommentje:
Szegeden fogok szülni,remélem minél hamarabb:)Nagyon szeretném már látni a picikémet!!!!!!!:D
2009. dec. 7. 20:39
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hamarosan anyuka leszel!!Kitartás!

Könnyű szülést kívánok Nektek!!Vigyázz magatokra:)

2009. dec. 7. 20:55
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Kitartás! Könnyű és gyors szülést kívánok Neked!

Ha bírsz, akkor sétálgass, lépcsőzz még mielőtt befekszel, a guggolás is jó, próbálj rásegíteni a természetes tágulási folyamatra :)

2009. dec. 8. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!