Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha bent mardt egy méhlepény...

Ha bent mardt egy méhlepény darab, azzal mit fognak csinálni, és hogyan ellenőrzik, hogy így van-e?

Figyelt kérdés
Két hete szültem, ma egy szövetdarab távozott. Holnap megyek vissza, uhval nézik meg?
2008. júl. 18. 22:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Szülés után nekem is távozott még hetek múlva is nagy szövetszerű anyag,de sosem méhlepénydarab volt.Azt nem tudom ,hogy vizsgálnak meg,de azt igen,ha valami bent maradt azt úgy veszik ki mint ahogy nem kívánt terhességet megszakítják.A neve gyógykaparás.
2008. júl. 18. 23:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Szülés után közvetlenül, amikor a méhlepény "megszületik", elvileg ellenőrzik, hogy teljesen egészben van-e. Ha azt látják, hogy hiányzik belőle, ott rögtön kitisztítják a méhet.

Ettől még el tudom képzelni, hogy valakinél vagy nem elég alaposan ellenrőzik, vagy valami nem látszott jól és marad bent valami.

Gyanítom szülés után két héttel már ultrahanggal ellenőrzik, van-e valami a méhben, máshogy ugyanis már nem tudják: már zárt a méh.

2008. júl. 19. 07:13
 3/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat! Hétfőn megyek végül, elég nehézkes megoldani a két gyerek elhelyezését addig. Lázas nem vagyok, remélem nem lesz semmi baj. Még azt szeretném kérdezni, hogy az egészségügyi kürettel be kell feküdni, vagy haza lehet utána jönni, ha esetleg az lesz?

2008. júl. 19. 08:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem befektetnek,sajna :((
2008. júl. 19. 11:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Gondolom egy éjszakát mindenképp bent kell töltenet.
2008. júl. 20. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!