Gyakori a szülés utáni sírósság a mamánál?
Normalis!
Az a neve ennek az erzekenysegnek, h babyblue, es nagyon sok anyuka ateli, magatol elmulo dolog!
Szia!
Ezt úgy hívják, hogy baby blues, és nem ugyanaz, mint a szülés utáni depresszió! Szülés utáni 3.-4. napon jelentkezhet, de néhány nap alatt magától elmúlik. A szülés utáni depresszió akár több hónappal a szülés után is jelentkezhet, és gyakran csak orvosi segítséggel kezelhető.
Én a 3. naptól a 10.-ig szinte folyamatosan csak sírtam, ha kérdezték nem tudtam megmondani, hogy mi a bajom. De ahogy hazamehettünk, úgy elmúlt ahogy jött.
Ne aggódj, elmúlik, de ha hetek múlva is ennyire érzékeny leszel, akkor nyugodtan kérj segítséget a családodtól, védőnődtől, orvosodtól. Addig is jó, ha valaki meghalgat, és vígasztal. Persze, ha Neked ez jólesik, én csak még jobban sírtam ilyenkor, de azért értékeltem. :)
A babához gratulálok!
Gondolj arra, hogy neki szüksége van a kiegyensúlyozott, nyugodt anyukájára! :))
Majd írj, hogy hogy vagy!
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!