Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek ez mire utal?

Szerintetek ez mire utal?

Figyelt kérdés
37+4 hetes terhes vagyok,ez volt a 3. reggelem,hogy úgy ébredtem,hogy olyan görcseim vannak, mint amikor megjön a menstruációm.Ma reggel 5:30-tól már nem is tudtam vissza aludni,mert annyira fájt,ez tartott 7:15-ig.Ma szinte 2-3 óránként éreztem,hogy ismét visszatér ez a görcs 30-40 percekre és folyamatosak voltak.Szerintetek van köze a szülés közeledtéhez?
2014. jan. 31. 17:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Persze :) Joslófájások. Készülődik a méhed a szülésre.

Könnyű szülést!

2014. jan. 31. 17:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ és szerinted mennyi lehet így vissza,hogy 3 napja ezt érzem?vagy annak nincs ehhez köze,hogy mióta vannak ezek a tünetek?
2014. jan. 31. 17:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálam a harmadik gyereknél 35. héten kezdődött, aztán 41 hétre szültem, akkor is indították. Szóval ezt nem lehet tudni. Ettől függetlenül lehet, hogy neked még a héten meglesz a babád.
2014. jan. 31. 18:07
 4/4 anonim ***** válasza:
ettöl még végig kihorhatod.
2014. jan. 31. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!