Sárgás, narancssárgás folyás mire utal? Doki tegnap vizsgált? 36hetes km
Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 14:03
1/5 anonim válasza:
Ha nagyon sürü , lehet nyákdugo is..
2/5 A kérdező kommentje:
elég sűrű,és két napja van.
2010. jún. 29. 18:34
3/5 anonim válasza:
kedves kérdező!Nekem az első fiammal volt így,olyan narancssárgás barnás folyásom volt,az előző válaszolóhoz hasonlóan én is amondó vagyok,hogy az a nyákdugó!Azt javaslom hívd fel az orvosodat és kérdezd meg,nekem azt mondta a dokim,hogy ha fájásaim vannak vagy elment a magzatvíz,akkor menjek!De egyik sem történt,viszont aggódtam még aznap este bementem a kórházba és meg is szültem!
4/5 A kérdező kommentje:
se fájás se víz,és azóta folyás sincs!??!!
2010. jún. 30. 07:51
5/5 anonim válasza:
Én a második vagyok!Akkor viszont az is lehetséges,hogy a vizsgálat hatására egy picikét véreztél,ami valószínű keveredett egy kis fehér folyással,mert ugyebár terheseknél igen gyakori a fehérfolyás!Nem is baj,hogy nem a nyákdugó,mert még 36 hetes vagy és így még koraszülésnek számítana!szóval ne aggódj,ha kiakar jönni az a csöppség akkor annak egyértelmű jelét fogja adni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!