Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 40+3 hkm vagyok. Mit javasolto...

40+3 hkm vagyok. Mit javasoltok mit tegyek, hogy beinduljon végre a szülés? Nem szeretnék befeküdni a 41. héten.

Figyelt kérdés
Teljesen zárt vagyok,C:1000. Szedek homeopátiás méhszájpuhító szert 2napja,már egy kád forró vízbe is feküdtem tegnap,ma takarítottam. Van még valami más??Már nagyon várjuk a kisfiúnkat! Köszönöm.
2014. jan. 31. 10:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
a tonic. amikor szultem akkor volt benn egy csaj es tonicot ivott masnap koran reggel mar szuloszoban volt. nem biztos h attol de egy probat meger:))) konnyu szulest:))
2014. jan. 31. 20:49
 12/15 A kérdező kommentje:
Kösz Mindenkinek!!
2014. febr. 1. 11:58
 13/15 anonim ***** válasza:
40+5 napos sorstárs vagyok. Hogy vagytok? Még mindig semmi? Nálunk minden eredmény jó,jól érzi még bent magát a Drágánk :) Legkésőbb jövő héten babázunk:D
2014. febr. 1. 16:34
 14/15 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó:) Még mindig semmi. Szűk egy ujjnyira vagyok nyitva,ma tudtak először magzatvizet nézni. Minden rendben,méhlepényem is csak I.-es. Jól érzi magát a mi kisfiúnk is odabent. Ha holnap reggelig nem bújik ki,akkor be kell feküdnöm holnap. Hát nem a kórházban képzeltem a vajúdást... Szülésznőm azt mondta,hogy ha befektetnek,akkor pár nap és babázhatok,remélem így lesz!!!

Könnyű szülést Neked is és magamnak is!:D

2014. febr. 3. 12:47
 15/15 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Hogy vagy/vagytok? Gondolom már megvan a baba. Nálunk 5.-én indítottak és végül császár lett a hegem elvékonyodása miatt.
2014. febr. 11. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!