Meddig kell szedni a homeos bogyókat?
Figyelt kérdés
Császár után szedtem az arnica montana 9ch-t és a staphisagria 30ch-t.1-1dobozzal szedtem be eddig.egy hét tellt el a műtétem óta.
Tejszaporítónak szedtem a ricinus comunis 5ch-t,és az urtica urens 5ch-t.Beindult a tejem de jó lenne ha több lenne.1-1dobozzal szedtem be,lehet e többet?
2008. júl. 18. 17:24
1/2 anonim válasza:
Ne egyelőre tarts szünetet és ha úgy érzed csökken a tejcsi ujra szeheted de csak megint így.
Én megjártam folyamatosan szedtem, mert azt akartam sok tejem legyen. De mivel pontosan ezek valók az apasztásra is sikerült elapasztanom magam. :(((
Két ugrás van a baba igényében a 6 hetes kor és a 3 hónapos ilyenkor megnő ez igénye.Esetleg ekkor újra lehet homeozni:)))
2/2 anonim válasza:
A www.homeopatia.info.hu oldalon megkérdezheted egy homeos orvostól. Ő pontos választ ad Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!