Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki szedett homeós bogyókat,...

Aki szedett homeós bogyókat, mi a véleménye, tapasztalata ezekről?

Figyelt kérdés
Cimicifuga racemosa és caulophyilum thalictroides. Tényleg beválnak? Árthatok is velük a babámnak vagy magamnak?
2011. márc. 19. 13:45
 1/9 anonim ***** válasza:

Ezekkel nem tudsz ártani. vagy használ vagy nem

Én még szedtem az Arnicát és ittam a málnalevélteát!

ete11 kor elfojt a magzatvizem és éjfél után 18 perce megszületett a kisfiam. 3090 g éás 54 cm

egyetlen egy varratom volt, és első szülés.

Én úgy gondolom sokat segítettek.

2011. márc. 19. 13:48
 2/9 anonim ***** válasza:

ja és most is fogom őket szedni

35 hetes kismama

2011. márc. 19. 13:49
 3/9 A kérdező kommentje:
Mindkettőt szedted? Az elsőt csak akkor kell elkezdeni ha beindul a szülés, a másodikat meg a kiírt előtt hetekkel? És a málnalevelet is ihatom velük együtt? Nagyon elláttak mindennel, úgyhogy remélem ér is valamit :)
2011. márc. 19. 14:00
 4/9 anonim ***** válasza:

szülésznőm javaslatára így szedtem

Arnica CH9 napi 1x5 golyó

Caulophillum Ch5 napi 1x5 golyó

cimicifuga Ch5 3 naponta 5 golyó

málnalevéltea nap 2x2 dl

Azért legyen közte 1 óra különmbség

2011. márc. 19. 14:02
 5/9 anonim ***** válasza:
ja és a 36 héttől kezdtem el szedni az elsőnél, most meg a 37. től kell szednem a másodikkal.
2011. márc. 19. 14:03
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Esetleg meghallgatom másnak a véleményét/történetét is

2011. márc. 19. 14:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Minden ilyesmit szedtem/ittam, 10óra alatt lett meg a fiam, nem tudom, hogy ha ezeket nem szedtem/ittam volna, tovább tartott volna-e a szülés. Mindenesetre ártani nem ártottak:)
2011. márc. 19. 15:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is szedtem/ittam. Az utolsó napokban, egész nap csak málnalevél teát ittam. Sajnos, én abba a 25%-ba tartozom, akiknek nem használt. :(

Engem a szülésznőm szigorúan lebeszélt a szülés előtti Arnica szedésről, mivel megalvasztja a vért, és szülés után úgy kell kipréselni a hasból az alvadt vért. (fájdalmas, nehéz) Szülés után természetesen lehet szedni, én nem szedtem, mert alig véreztem.

Mindenesetre (az Arnica kivételével) ártani nem ártasz!

Könnyű, gyors szülést kívánok!

Egy gyönyörű 9 hós Kislány anyukája

2011. márc. 19. 16:22
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 36. héttől napi 2 pohár málnalevélteát ittam, és szedtem a caulophyllum 5 ch-t napi 1x5-t. 30 perc alatt született meg a fiam. Neked is hasonló jókat kívánok!

2011. márc. 20. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!