Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Apát beengedik a szülésre?...

Apát beengedik a szülésre? Szültetek mostanában?

Figyelt kérdés
Márc. 1-re várjuk a picilányt, de nagyon félek, hogy apa nem jöhet be.:(
2009. dec. 5. 12:25
 1/8 anonim ***** válasza:

szia.

Dehogynem szerintem már nincs is olyan korház ahol a szülésnél apa nem lehet bent,esetleg a vajjúdásnál.Ez sok kórházban van.oda apa nem mehet,mert egy nagy vajúdó van,és ott van minden anyuka.kérdezz rá annál a kórháznál ahol szülni fogsz hogy ott mi a szokás.Esetleg menj be szülőszoba látogatásra.A legtöbb kórházban van minden héten egy nap.érdemes megnézni,nekem sokat segített,ott feltettem azokat a kérdéseket amikbe nem voltam biztosak,és maga a hely se volt már idegen amikor mentem.

2009. dec. 5. 12:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Hol fogsz szülni? A legtöbb kórházban megengedik, hogy a hüvelyi szülésnél egy hozzátartozó ott legyen. Én Salgótarjánban szültem és velem végig ott volt a párom, a vége császár lett, a műtőbe már nem engedték be, gondolom nem is akart volna bejönni, de ő látta először a babát. Ott úgy csinálják, hogy a császáros babákat nem az anya hanem az apa meztelen mellkasára teszik rá a bőrkontaktus miatt, na meg az élmény miatt. Az én párom be volt tojva és nem vállalta:D A szeme előtt zajlott minden, a légutak kitisztítása, a mérés, az öltöztetés. Szerintem jó ha látja, hogy mi történik a babával a szülés után nem nem utolsó sorban nagy segítség a szülő nőnek, hogy mellette van élete párja, nekem legalább is nagyon nagy segítség volt, nélküle nem bírtam volna ki úgy érzem. Na és azóta ő is büszke magára dicsekszik, igen megcsináltuk! :) Pedig az egész terhesség alatt azt hajtogatta, hogy ő bizony nem jön be, mert rosszul lesz. Úgy beszéltük meg, hogy a vajúdás alatt bent lesz és ha eljön a kitolás és nem bírja a dolgot akkor kimehet nyugodtan, a dokim is ezt javasolta, de mivel császár volt nem látott semmi durvát amitől félt. Azt mondta a legdurvább látvány az volt neki, ahogy injekcióztak meg kötötték be nekem az infúziót, akkor elfordult mert nem bírja a tűt :D
2009. dec. 5. 12:34
 3/8 A kérdező kommentje:
Debrecenben szülök, van szülésznőm, megbeszéltük a szülést, de ugy tudom teljes zárlat van, nem csak látogatási tilalom.Ezért kérdeztem.Megőrülök, ha nem jöhet be.:(
2009. dec. 5. 12:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Zárlat alatt nálunk nem mehet be apa:((( De március még messzi van, ne aggódj, addig lecseng az influenza, reméljük!
2009. dec. 5. 13:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekünk azt mondták a szülésre felkészítőn, hogy bejöhet, ha visz igazolást arról, hogy legalább a szülés előtt 2 héttel beoltották az ellen, ami miatt a zárlat van. Szándékosan írtam így, mert tavaly januárban a szezonális influenza miatt volt zárva 3 hétig a szegedi klinika és csak az oltott kispapák mehettek be a szülésre.
2009. dec. 5. 21:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. De ne aggódj, addig csak nem tart a járvány!(-: Mi januárban szülünk remélhetőleg és Apát már egy hónapja oltották mindkettő influenza ellen. Biztos ami tuti! 33 hetes kismami
2009. dec. 5. 21:02
 7/8 anonim ***** válasza:
A barátnőm dec 26-ra van kiírva és a debreceni klinikán fog szülni. Neki azt mondták, apával bemennek szülni aztán szépen hazamegy és 4 napig (reméljük több nem is lesz) senki feléjük sem mehet. Remélem tudtam segíteni, e szerintem márciusig ez lecseng. Én májusba szülök szintén debreceni klinika :). Boldog babavárást és na para :):)
2009. dec. 5. 23:29
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen válaszokat!

Megyek csütörtökön a dkimhoz és megkérdezem tőle is, aztán majd megírom!

2009. dec. 7. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!