Nyákdugó távozása után, mennyi idővel és hogy indult be a szülésetek?
37. hetes kismama vagyok és második babámat várom. Ma reggel elment a nyákdugó, nem tudom, hogy egy darabja vagy az egész, de rózsaszínes nyákos izémizé volt. Az első babámmal nem tapasztaltam, hogy távozott volna, vagy lehet akkor nem vettem észre. Ráadásul most voltam 1 órája védőnőnél és ő azt mondta, hogy a pocakom méretéből ítélve szerinte ma-holnap megszületik.
Köszönöm a válaszaitokat!
Nekem este fél 10-kor távozott a nyákdugó és éjjel fél 2-kor megszületett a kislányom.
Én ekkor már túlhordtam 3 nappal.
Akkor mostmár kezdem felkészíteni magam lelkileg, hogy helyzet lehet készülőben... :/
Érdekes nem érzek semmit még, csak azt a folyamatos szúródást jobb felül a pocakomon amit eddig is... Ilyen rögtön leszakad a hasam érzés...
Egyébként lehet durva kérdés de kinek hogy nézett ki a nyák? Én csak pici rózsaszín foltot vettem észre a tisztaságimon reggel aztán pici ilyen nyálkás dolog volt a wc papiron. Jól gondolom hogy az az volt igaz? Ne gondoljak ilyen nagyobb nyálkás dologra..
Ezt jól megfogalmaztam.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!