Hogy létezhetnek olyan nök, akik nincsenek tisztában saját szerveikkel?
Vannak bizonyos alap dolgok, amiket tudni kell, és vannak olyan dolgok, amiket illik. Szüléssel kapcsolatban szerintem, ha összejött egy gyerek, van azért 9 hónapja felkészülni a témából, elolvasni a dolgokat, ha véletlenül jött össze, és nem olvasott előtte utána (én legalábbis hiszek még abban, hogy a nőket érdekli, mi zajlik bennük, lehet, naiv vagyok).
Ha valaki tudatosan tervezi a gyereket, annak igenis erősen ajánlott tisztában lenni a dolgokkal, hogy ne érjék meglepetések, ezen én is tudok csodálkozni.
Az megint más kérdés, hányan fekszenek le úgy egymással, hogy közben nem tudnak dolgokat, és aztán jönnek ide nyavalyogni, hogy három nap késéssel jött meg a menzesz, védekeztek gumival, ami nem szakadt ki, akkor terhesek-e, stb. Az engem jobban kiakaszt, hogy magához a nemi aktushoz (mondjuk ki, szex) sincsenek eléggé felkészülve egyesek akár még idősebb korukban sem.
Hát, azt elérted a kérdéssel, hogy én is felhúztam magamat. :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!