Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ma megvizsgált az orvosom,...

Ma megvizsgált az orvosom, azóta vérzek, mikor várható, hogy megindul a szülés, ha megindul?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma voltam az orvosomnál, kézzel "körbesöpörte" a babánk buksiját odabent, így gondolom leválasztotta a burkot egy picit (tehát picit tágított is kézzel gondolom). Mondta, hogy ne csodálkozzak azon, ha vérezni fogok egy kissé, ez természetes, és ezzel picit rásegített a szülés megindulására. Eddig is nyitva voltam már mindenhol 1 ijjnyira, mert 1111-es volt a méhszáj értékem és most járok a 40. hétben. Volt esetleg olyan köztetek akinek ugyan ezt csinálták és nem úgy, hogy már bent feküdt a kórházban, hanem szipla vizsgálatkor? Ki lehet húzni még így napokig? Vagy számítsak rá, hogy hamarosan beindulnak a fájások? Előre is nagyon köszi a segítséget.
2008. júl. 17. 20:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia képzeld velem is ezt csinálta neked is fájt ?nekem baromira azt mondta holnap reggel megint megvizsgál igy de érdekes nekem barnás a vér .azt mondta megtágit amiota haza jöttem azota fáj bele bele szúr össze vissza görcsöl én nagyon féltem a babám gondolom te is a tied. mondjuk azt mondta ,hogy régota van a szakmába .Szerintem te is nagyon rövid idön belül bent leszel.Jó volna ha te is le írnád hogy veled mi volt.Nagyon Érdekelne
2008. júl. 17. 20:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Ilyenkor csak arra tudok gondolni, hogy nemsokára készülnek nyaralni és azért gyorsítják meg.....szerintem ez szemétség.
2008. júl. 18. 06:24
 3/5 anonim ***** válasza:

sziasztok

én 38hetes vagyok, tegnap engem is megvizsgált, és mondta, hogy nagyon lenn van a babó feje, kimozdítható.ezek szerint nekem is megmozgatta?nekem nem volt olyan fájdalmas, csodálkoztam is.viszont azóta szúr a hüvelyem, vérzés semmi, de sűrű-fehér folyás az van.

tegnap délutántól nagyon fájt/szúrt, az éjjel is borzasztó volt(már a kórházba menetelen gondolkoztam), ma már kicsit jobb.

tudom segíteni nem tudtam, csak megosztottam az én tapasztalatom.

könnyű, gyors szülést kívánok mindenkinek

2008. júl. 18. 09:13
 4/5 anonim ***** válasza:
40 hetet töltöttem kedden.szerdán megvizsgált a doki,énis véreztem. este 10 kor elfolyt a magzatvizem,éjjel 1ó50 perckor megszületett kisfiam.szerintem készüljetek:)sok sikert,és minden jót.3 hetes kisfiu anyuja
2008. júl. 18. 13:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem mindkét eddigi szülésem ilyen vizsgálatot követően indult be. Nem azért csinálta az orvos, mert nyaralni készült volna, hanem mert én nagyon szerettem volna szülni már (mert itt volt az ideje). És nekem egyáltalán nem fájt, de azt meg kell jegyeznem, hogy női orvosom van, aki annyira kíméletes, hogy a három terhesség alatt még egyszer sem fájt, amikor megvizsgált. De ezeket csak a többi komment miatt írtam, most pedig jöjjön a válasz a te kérdésedre. Az első babával délelőtt voltam nála, és este indult be érezhetően a szülés, 10-kor mentünk be a kórházba, és hajnali 2 után picivel született meg a baba. A másodikkal szülés előtti dálután vizsgált meg, és másnap koradálután (kb. 24 óra múlva) született mag a baba. De amúgy azt mondják, hogy ez nem feltétlenül indítja be azonnal a szülést, csak akkor, ha a "dolgok" már olyan stádiumban vannak. De szerintem a te esetedben már olyan stádiumban vannak (40. hét, nyitott méhszáj)!

Problémamentes, könnyű szülést kívánok!

32. hetes kismama

2008. júl. 18. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!