Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A 34. hétben járok és 19...

A 34. hétben járok és 19 kilót híztam. (Nem feltűnő mert 52 kg-mal estem teherbe.) Nehéz lesz a szülés?

Figyelt kérdés
2008. júl. 17. 16:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Semmi köze a szülésnek ahhoz hogy mennyit hízol terhesség alatt. Az hogy milyen fájdalmas lesz a szülés azt előre senki nem tudja de függ attól hogy milyen gyorsan tágulsz mekkora a baba meg ilyesmi de a súlyhoz nincs köze.
2008. júl. 17. 17:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a kg nincsen összefügge´sben a szülés nehézse´ge´vel....

Én 50kg-val indultam,e´s 30kgplusszal mentem szülni.Igaz nagyon bevoltam vizesedve.

A szüle´sem nehe´z e´s hosszú volt.38 óra.

Remélem,hogy neked könnyebb lessz.

2008. júl. 17. 17:02
 3/4 A kérdező kommentje:
kÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!Csak azért gondoltam,hogy nehezebb a szülés mert mozogni is nehezebb már.
2008. júl. 17. 17:14
 4/4 anonim ***** válasza:
A szülés közben nem sokat mozogsz, attól nem lesz nehezebb. Én 53 kg-al estem teherbe és 74 kg-val mentem szülni. Első babás vagyok és 6 óra alatt meglett a babám. Viszonylag könnyű szülés volt. Ezt előre nem lehet megjósolni. Függ attól, hogy mennyire tágulsz, mekkora a baba, ahogyan az előttem válaszoló írta. Könnyű szülést kívánok Neked, mint amilyen Nekem volt. :)
2008. júl. 17. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!