Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek egy nőnek ha már...

Szerintetek egy nőnek ha már idősebb meddig érdemes gyermeket szülni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy gyermekünk már van, de sajnos elég későn találtam meg az igazit, a párom azt szeretné ha a második gyermek akkor jöjjön amikor 47 éves leszek. 41 voltam az elsőnél(teljesen egészséges lett), de szerintem az már túl késő egy nőnek.

#szülés #koros anyaság
2014. jan. 20. 15:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Pasinál ez igen csak más. Mivel ők akár még 90 évesen is tudnak gyereket csinálni. Nőknél ez nem így működik. Ettől függetlenül apuka részéről is felelőtlenség ilyen öregen gyereket csinálni, még ha anyuci fiatal is.
2014. jan. 22. 14:32
 22/23 anonim ***** válasza:
Szerintem az mar nagyon keson van.Es minnel idosebb egy no,annal tobb komplikacio lehet a terhesseg alatt es a szulesnel.Amennyiben lehetosegetek van ra,szerintem minnel elobb vallaljatok be a masodikat.
2014. jan. 23. 19:33
 23/23 anonim ***** válasza:
Szia. Hogy döntöttél? Én most 40 vagyok, last minute bevállaltunk egy kistestvért a 2 éves lányomnak. Nem gondoltuk, hogy ilyen hamar összejön. Azt mondtam, max. 43 éves koromig vagyok hajlandó próbálkozni, utána már nem. De szerencsére a kislányom a 41. születésnapom előtt megszületik majd. Sajnos számolni kell azzal, hogy negyven éves kor felett nagyon gyorsan csökken a teherbe esés esélye, mert nem minden hónapban van peteérés. Ha megtehetitek azért ne várjatok 47 éves korodig, mert annyi idősen a lombik sem biztos, hogy ereményt hoz.
2015. jún. 22. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!