Kinek milyen kozmetikum vált be striára?
Figyelt kérdés
És hol tudok ilyet venni? (Bp-n kívül)2014. jan. 19. 18:47
1/4 anonim 

válasza:

Mivel hormonális hatás okozza, semmit nem érnek rá a kozmetikumok.
A krémek a bőr száradását (ha valaki száraz bőrű és a feszülés ezt fokozza) tudják ellensúlyozni.
Gondolj bele logikusan: ha a mechanikus nyúlás okozná, miért nem lesz striás a bőröd, ha belecsípsz és meghúzod?
Miért nem lesz striás a mellnagyobbításon átesett nők melle, ahol ráadásul nagyon rövid idő alatt nagy feszítő erő éri a bőrt?
2/4 anonim 

válasza:

Előzővel értek egyet. Én ugyan úgy a megszokott testápolómat használtam (garnier piros)és egy csík sincs a hasamon, pedig 35 kilót szedtem fel terhesség alatt, ami le is ment.
3/4 anonim 

válasza:

Kolléganőmmel egyszerre lettünk terhesek. ugyanazzal a krémmel kentük a hasunkat. Nekem 1 csíkom se lett, pedig ikreket szültem, neki tele lett a hasa csíkkal 1 babával.
Alkati kérdés szerintem.
4/4 anonim 

válasza:

Ez genetika.en is olajoztam a legdragabb kremet vettem ra.es egyszer csak a 27-28. Het korul lett egy par csik.most a 35.heten vagyok es egyszeruen borzalmasan nez ki.nem is gondoltam volna.es olyan szinten viszket hogy el se tudom mondani.naponta tobbszor kenem.Anyukamnak egy sem lett.ugyhogy lehet a nagymamam vagy apukam resgerol oroklltem ezt a jofajta bort.:-(ugyhogy mindegy mivel kened csak hidratald.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!