A békéscsabai szülészetről szeretnék kérdezni, kinek milyen tapasztalatai vannak?
Érdekelne még, hogy pl. szülés közben magamnak kell-e tartanom a lábam?
Ihatok-e közben?
Orvosomon, szülésznőn kívül van-e bent valaki?
Mellre tehetem-e a babát?
Szülés után, még 2 órát megfigyelnek-e a vérzés miatt?
Vehetek-e fel utána bugyit betéttel?
Hogy zajlanak a vizitek? Szoptatás, esetleg tejfejés? Van-e függöny az ágyak között?
Hol tudok látogatókat fogadni?
Mikor és mennyi ideig lehet Velem a gyermekem?
Ha birod tarthatod de minek ? :D Apának ott a helye , hogy tratsa,a doki meg fogja a másik oldalon :D
Inni nem lehet, hogy is lehetne, bármi van és el kell altassanak elég kockázatos lenne.
Apuci bent lehet.
Mellre teheted e?Mikor? Szülés után? Örülsz majd hogy luk van a popódon nemhogy mellretétellel foglalkozz:)
2 órát kell feküdni a szülőágyon nehezéskkel a hasadon.
Vehetsz fel bugyit ha le tudsz majd hajolni hogy felvedd :D
7.30 kisvizit 8óra nagy 15óra kis vizit.
6-9-12-15-18-21 órakor van szopiidő, egy órát van kint a baba olyankor, de van rooming in ott egész nap ott lehet.
Látogatót sehol, a szülészeten a szobákba nem jöhet be senki, neked kell kimenni a lift felőli bejáratnál lévő székekhez.
De van vip szoba ott azt és akkor fogadsz akit és amikor akarsz. 10e/nap.
szülészeten nem mehet be a szobába!!! már egyszer leirtam. az előző aki irt az a nőgyogyon feküdt. A első válaszban minden benne van.
ott dolgozom csak tudom már.
Igen azt értem hogy oda nem lehet bejönni,és ez tök jo igy,én se örülnék ha pl fejés közben vagy etetés alatt jönne be látogato valakihez. Meg a bacit se hozzák be. A nőgyogyászaton voltam egyszer oda ügye bejött a mellettem fekvő kismama családjaés kellemetlen volt pedig akkor nem fejtem vagy ilyesmi műtétre vártam kisírt szemmel mert elment a babánk. Műtét előtt meg után is bent voltak de hálisten a nővérke (egy nagyon kedves vöröshajú) kiküldte öket hogy tudjak átöltözni.
Nagyon remélem hogy hamar talpra állok simán kipottyantom a picikénket, vele is minden rendben lesz,és nem kell sokáig korházban lennünk. Az mindenkinek a legjobb lenne. Már csak 6 -7hét és megtudjuk! Köszönöm mégegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!