Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Orvost, szülésznőt, vagy VIP...

Orvost, szülésznőt, vagy VIP szobát válasszak e vagy egyiket se mint az 1. babámmal?

Figyelt kérdés
Sajnos egyszerre a 3 nem megy.
2009. dec. 2. 07:53
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Győrben fogok szülni,csak úgy,mint a fiammal.Akkor szerencsémre 2ágyas szobában voltam,és jól jött egy 3.x szülő nő segítsége.De se dokim,se szülésznőm nem volt.Doki utóbb kiderült,rezidens volt,ha reggel a műszakváltás után nem jött volna le a főorvos,biztos császár lett volna a vége(így vácuummal "megúsztam"),mert hajnali 3óta senki nem látott.Se szülésznő,se doki!!!És ez DURVA szerintem.Aztán aki akkor segédkezett,nagyon aranyos volt,csakhogy nem tudom a nevét....

de így másodikra talán már tudom,mit hogyan kellene,mi az amit másképp kell majd csinálni...ezért gondoltam arra,hogy nem kell annyira a szülésznő.Doki igazándiból úgy lenne,hogy végig az SZTK-ba járnék hozzá és csak a szülésre fogadnám fel.Ugyanis meg lehet vele beszélni,hogy sajnos a délutáni magánrendelésére kocsi,és bébiszitter hiányában egyszerűen nem tudok elmenni.Ha nagyon akarja adok neki közben a tarifáját.Most szült nála (ügyeletben volt épp-úgy csinálta)a szomszédom,és 50ezret adott neki,fogadott orvosként.Na én csak olyan 25öt tudnék adni.Csak azért kellene igazándiból a fogadott orvos,hogy az NST-k alkalmával ne kelljen órákat(mint a fiamnál) várni a kiértékelésre.Volt hogy majdnem 3órát ott várakoztam.Ezt most nem tudom kivitelezni egy gyerekkel autó nélkül.Alig járnak a buszok :-(

Vip szoba felé hajlok,ami ugye napi 10ezer,mert ott akkor lehetne velem a nagy fiam(19hónapos lesz akkor) amikor akarom.És jobb a nyugalom olyankor-szerintem.

Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat.Igazán rendesek vagytok,hogy elmondtátok a tapasztalataitokat,véleményeteket

2009. dec. 2. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!