Orvost, szülésznőt, vagy VIP szobát válasszak e vagy egyiket se mint az 1. babámmal?
Én orvost fogadtam(de ennek csak a szülésnél éreztem az előnyét) szülésznőt nem, de vip szobát igen.
Ez attól függ hol szülsz,én nem szivesen feküdtem volna össze 6 ágyas szobában "sötétebb" bőrűekkel,bár 3 nap nem a világ..
De attól függetlenűl hogy nem fogadtam szülésznőt nagyon nagyon kedves és hozzáértő volt amit egy ajéndék kosárral dijjaztunk.
Üdv Kistarcsa
Ja bocs az lemaradt, hogy én olyan orvost választottam aki nem kért a szülésért SEMMIT!Azt mondta hogy amennyit jónak látunk, hiszen elég bevétel az neki hogy folyamatosan mentem hozzá vizsgálatra a magánrendelőbe.
Ha nem találtam volna rá erre a dokira tuti nem fogadtam volna fel azt aki kiköti hogy mennyi a tarifa:(Ez elég undoritó.
Ja persze honoráltuk a doki segitségét de csak jelképes összeggel.
Az elsőnél nem fogadtam egyiket sem, 6 ágyas szobában voltam, szörnyű volt. A másodiknál orvost fogadtunk, aki megmondta, hogy 50 ezernél kevesebbet nem adhatunk szülésnél+csak a magánrendelőjében 8000/alkalomért hajlandó fogadni. A harmadik babánk a napokban fog megszületni, most csak szülésznőt fogadtunk, aki egy tündér és végig velem lesz szüléskor, vajúdáskor, nem csak a kitoláskor. Mikor az anyagiakat kérdeztük, csak mosolygott, nem mondott árat, azt mondta, amennyire elégedettek vagyunk vele. Hallomásból tudom, hogy 20-30 ezer között szoktak kapni.
Ez Bp-en a Szt. Imrében van.
39 h km.
Engem szülés előtt 3 nappal befektettek, akkor kivettük a vip szobát, szülés után nem, mert 1. babánál nem akartuk, gondoltuk osztályon jobban figyelnek ránk. Orvost fogadtunk, szülésznőt nem. 2. babánaál biztos kiveszem a vip szobát.
Ha 2 megy egyszerre akkor orvost és vip szobát. ha egy megy, akkor szerintem orvost, de ez korház függő is.
J&E
Én orvost és szülésznőt választottam, a kettő került 50000 ft-ba szülésnél. Egyik sem mondott árat, így a doki kapott 30 ezret a szülésznő 20 ezret.
Én a vip szobát már luxusnak tartom, és négyágyasban voltam (persze tele volt), de kibírható az a 3-4 nap ott is, nekem pl sokat segített egy 3. babájával bent levő anyuka a szoptatásban ( a csecsemősök tettek az egészre egy nagyot) és volt kihez szólnom, mert a kicsi rengeteget aludt az első 1-2 napban, így szétuntam volna az életem, aludni ugysem tudtam volna a nagy izgalomtól.
Barátnőm vip szobában volt Felé se néztek a nővérek, csak ha szólt és ha vizit volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!