Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ezt nem értem, miért így...

Ezt nem értem, miért így számoltak?

Figyelt kérdés
az utolsó mensim május 12-én volt, eszerint februar 16-a lenne számításom, ill. várandós kalkulator szerint is a szülés várható időpontja. Az időpontom mégis csak február 27, hogy lett számolva?
2014. jan. 11. 22:38
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Régen , mikor még nem voltak mindenféle kalkulátorok, a menstruáció első napjához hozzáadtak két hetet és azt írták ki a várható szülés időpontjára. Persze, a babák többsége nem foglalkozott a "hivatalos" időponttal és megszületett, amikor meg kellett születnie.
2014. jan. 11. 22:43
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem uh alapján számolták?

Szerintem kérdezd meg az orvost.

2014. jan. 11. 22:45
 3/10 anonim ***** válasza:
Ez végig így volt számolva a terhességed alatt? Az én utolsó menzeszem május 9.-én kezdődött és február 13-ra írtak ki.
2014. jan. 11. 23:28
 4/10 anonim ***** válasza:
a ciklusaid rendszeresek? Én július 4-re vagyok kiírva, de a dokim a 40 napos ciklusaim miatt fenntartja a lehetőségét a július 11-13 körüli szülésnek, mert nem tudjuk pontosan hogy okt 14-én vagy okt 21-én fogant e a baba.. Nálad nem lehet hogy ez van?
2014. jan. 12. 07:42
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen, rendszeresek. Kérdeztem az orvosom, mert a baba annyival nagyobb is, ő mondta lehet el lett számolva, következő uhn (mert visszaküldtek, cukrot kizárták, hogy attol lenne) azt mondták nincs elszámolva. Így nem tudom a hátralévő vizsgálatok is hogy lrsznek, jó ha belefér egy NST majd mielőtt szülök....mert én érzem is, hogy ez február eleje lesz.
2014. jan. 12. 07:54
 6/10 anonim ***** válasza:

Én végig azt éreztem hogy december vége lesz, minden UH megerősített hogy nagy a baba (menses szerint január 9-re voltam kiírva)

És tessék most itt vagyunk 40 hét 3 naposan, és esze ágában sincs kibújni.

2014. jan. 12. 08:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem majus 22 es marcius 1re irtak ki.ugyhogy en sem ertem a te kiirasod.nem lehet h modositottak uh alapjan?
2014. jan. 12. 09:11
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem módosítottak,viszont tényleg aggaszt hogyan lesznek meg így a hátralévő vizsgálatok még időben...
2014. jan. 12. 15:50
 9/10 anonim ***** válasza:
nem aggódnék , ha el is marad egy vizsgálat. Amikor nem huzgálták a mamákat mindenféle vizsgálatokra, akkor is egészséges gyermekek születtek. Ha idáig nem volt semmi gond, nem is fog megváltozni ez a helyzet. Feleslegesen izgulsz.
2014. jan. 12. 16:19
 10/10 anonim ***** válasza:

nekem május 19 volt az utolsó mezeszem, az első kiírásom február 26 volt, kalkulátor szerint 23, félidő után módosította a doki 23ra, most november végén már csak feburár 20. én se nagyon értem, hogy mi alapján módosítgat, mert uh-k alapján pl. napra pontosan akkora a picúr, ahány hetes+napos vagyok.

Már a terhesség legelejétől kezdve azt érzem, hogy február elejénél nem húzzuk tovább (pedig semmi probléma), úgyhogy nem is igazán foglalkoztat az a pár nap. Majd úgyis tudja, hogy mikor akar jönni. 37 hetet töltsük be, akkor már jöhet :D

2014. jan. 13. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!