Ezt nem értem, miért így számoltak?
Régen , mikor még nem voltak mindenféle kalkulátorok, a menstruáció első napjához hozzáadtak két hetet és azt írták ki a várható szülés időpontjára. Persze, a babák többsége nem foglalkozott a "hivatalos" időponttal és megszületett, amikor meg kellett születnie.
2014. jan. 11. 22:43
Nem uh alapján számolták?
Szerintem kérdezd meg az orvost.
2014. jan. 11. 22:45
Ez végig így volt számolva a terhességed alatt? Az én utolsó menzeszem május 9.-én kezdődött és február 13-ra írtak ki.
2014. jan. 11. 23:28
a ciklusaid rendszeresek? Én július 4-re vagyok kiírva, de a dokim a 40 napos ciklusaim miatt fenntartja a lehetőségét a július 11-13 körüli szülésnek, mert nem tudjuk pontosan hogy okt 14-én vagy okt 21-én fogant e a baba.. Nálad nem lehet hogy ez van?
2014. jan. 12. 07:42
5/10 A kérdező kommentje:
Igen, rendszeresek. Kérdeztem az orvosom, mert a baba annyival nagyobb is, ő mondta lehet el lett számolva, következő uhn (mert visszaküldtek, cukrot kizárták, hogy attol lenne) azt mondták nincs elszámolva. Így nem tudom a hátralévő vizsgálatok is hogy lrsznek, jó ha belefér egy NST majd mielőtt szülök....mert én érzem is, hogy ez február eleje lesz.
Én végig azt éreztem hogy december vége lesz, minden UH megerősített hogy nagy a baba (menses szerint január 9-re voltam kiírva)
És tessék most itt vagyunk 40 hét 3 naposan, és esze ágában sincs kibújni.
2014. jan. 12. 08:33
Nekem majus 22 es marcius 1re irtak ki.ugyhogy en sem ertem a te kiirasod.nem lehet h modositottak uh alapjan?
2014. jan. 12. 09:11
8/10 A kérdező kommentje:
Nem módosítottak,viszont tényleg aggaszt hogyan lesznek meg így a hátralévő vizsgálatok még időben...
nem aggódnék , ha el is marad egy vizsgálat. Amikor nem huzgálták a mamákat mindenféle vizsgálatokra, akkor is egészséges gyermekek születtek. Ha idáig nem volt semmi gond, nem is fog megváltozni ez a helyzet. Feleslegesen izgulsz.
2014. jan. 12. 16:19
nekem május 19 volt az utolsó mezeszem, az első kiírásom február 26 volt, kalkulátor szerint 23, félidő után módosította a doki 23ra, most november végén már csak feburár 20. én se nagyon értem, hogy mi alapján módosítgat, mert uh-k alapján pl. napra pontosan akkora a picúr, ahány hetes+napos vagyok.
Már a terhesség legelejétől kezdve azt érzem, hogy február elejénél nem húzzuk tovább (pedig semmi probléma), úgyhogy nem is igazán foglalkoztat az a pár nap. Majd úgyis tudja, hogy mikor akar jönni. 37 hetet töltsük be, akkor már jöhet :D
2014. jan. 13. 01:02
Kapcsolódó kérdések: