Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinek milyen hosszu volt a...

Kinek milyen hosszu volt a kitolas resze a szulesnek?

Figyelt kérdés
Foleg azok valasza erdekelne, akiknek elhuzodott a kitolas resze. Es arra is kivancsi vagyok, hogy mi lett vegul a "megoldas"

2014. jan. 11. 21:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Te jó ég! Minden elismerésem a tiétek, ilyeneket átélni.. Lényeg h a babákkal minden rendben. :) És ha szültök még, olyan szülést kívánok amilyen nekem volt.. 2 és fél óra megszületett a fiam, onnantól h szóltam a szülésznőknek h megindult a bab kifelé, szerintem 2-3 nyomással 1 percen belül kint volt.
2014. jan. 14. 12:42
 12/15 A kérdező kommentje:

Utolso elotti valaszolo, akinek 2 hete van meg a szulesig :D : megtenned, hogy szules utan irsz ide, hogy hogy sikerult. Annyira kivancsi vagyok!!! Persze csak ha lesz idod...talan honapok utan ;) csak irj! Es persze konnyu szulest!

Utolso: nekem is majdnem olyan volt a szulesem, mint a tied. Az elejen. Alomi! A kornyezetemben mindenki azt mondta, hogy a vege "semmi".Par tolo es megvan a baba. Kepzelheted, hogy en mar dorzsoltem a kezem, hogy oke, akkor ugy fel 6-ra meg is leszunk :D De nekem nem volt olyan erzes, hogy "jon a baba kifele" Egysezr volt egy tolonal, hogy mintha "megnyikordult" volna. Es nagyon lent is volt mar meg minden. Hogy miert nem akart tovabb jonni...passz. Mindenesetre engem is hajt elore, hogy a 2. nem lehet ilyen! De azert van egy kis felsz meg.

2014. jan. 15. 13:54
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem van meg elmeletben 2 hetem a szulesig, de pont ma mondta a doki, hogy majdnem 2 het tulhordast enged (elsot is tulhordtam) es abszolut semmi jele egyenlore, hogy barmi keszulodne. Tokre fenn a feje, magasan a mehszaj, zart is, szoval nem tudom... Majd megirom, hogy alakul, koszi a biztatast/drukkolast :)

Te melyik korhazban szultel, megirnad? Ha nem szeretned nyilvanosan, akkor priviben! Koszi szepen!

2014. jan. 15. 21:16
 14/15 anonim ***** válasza:
én hím nemű vagyok és nem tervezem hogy szülni fogok
2014. jan. 21. 18:42
 15/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolso valaszolo: akkor megis mit olvasgatsz a "Szules" temakorben? Es ami meg ennel is fontosabb, hogy minek valaszolsz, ha nem is vagy erintett?
2014. jan. 21. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!