Miskolcon a Megyei Kórházban fogok szülni. Szülésznőt keresek. Valaki ismer megbízható szülésznőt, akit meg lehet fogadni?
Figyelt kérdés
2009. nov. 30. 16:51
1/4 anonim válasza:
Én is ott szülök, de nekem azt mondták, hogy ott nem szokás szülésznőt válsztani. Csak orvost.
2/4 anonim válasza:
Én ott szültem, volt szülésznőm fogadva, nagyon megérte. Sokkal jobban, mint orvost. Egyébként szokás a Megyeiben.
Ha érdekel, a telefonszámát valahogy eljuttatom Neked.
3/4 anonim válasza:
Kedves utolsó válaszoló!
Én is elkérhetném az elérhetőségét?
Esetleg leírnád, hogy miért volt jó fogadott szülésznővel illetve ez is úgy működik, mint a doki megfogadásánál? Ár?
Privátban megköszönöm.
sovarine.adrienn@gmail.com
Én most szültem júniusban, de hamarosan szeretnénk a kistesót és én is gondolkodom, hogy szülésznőt fogadok, végig olyan rendesek voltak. Remélem ismerem, akit ajánlasz.
ELőre is köszi és kedves kérdező, bocs az offért.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen, ha lehetséges szeretném, ha elküldenéd a nevét és telefonszámát mail-ben. Köszönöm a segítséget. Fent a kérdésnél privát mail a kérdés kiírójának el tudod küldeni :) Nagyon köszönöm!!!
2009. dec. 6. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!