Császáros kismamák! Megírnátok, hogyan éltétek meg a "szülést"?
Nekem is császárom volt,mivel életveszélybe kerültem én is és a kisfiam is,ezért a 34.héten azonnal megcsászároztak.
Nem készültem császárra sem és koraszülésre sem,de mégis így alakult.Örültem,hogy mind a ketten rendben voltunk a császár után.
Viszont soha egyszer sem jutott eszembe,hogy azon idegeskedjek,vagy kevesebbnek érezzem magam,mert nem természetes úton jött a világra.
Nekem ez semmit sem számít,mert nem ezen múlik milyen anyák/szülők leszünk.
Van egy egészséges,okos és tündéri 2 éves fiam és nekem csak ez számít,nem az,hogy hogyan érkezett erre a világra.
Igen, ezt a kérdést feltehettük volna páran:). Szintén 35 hetes vagyok, szinten császáros leszek...
A véleményem, hogy a császár indokolt esetben nagyon jó hogy van, elsődleges szempont, hogy az anya és a baba egészségesen kerüljön ki a kórházból... De az azért nem normális, hogy sok intézményben 40% feletti a császáros anyák száma...ha ez normális lenne, akkor kihalt volna az emberiség.
Szültem természetesen is, méghozzá császár után 3 évvel. (Ez a fiam most 18 éves...) Aki teheti próbálja meg..., ne fogadjátok el, hogy egy császár után nem lehet szülni. Ha kint van a gyerek, mintha elvágták volna az összes bajodat, semmi nem fáj, míg császár után azért lényegesen nehezebb a település. Az emberből lóg a katéter, a véres cső..., azért csak egy nagy hasi műtét. Ráadásul nekem olyan csúnya volt a hegg, hogy egy év múlva mehettem ujra varratni...
Szóval a te esetedben indokolt a császár, ne legyen ez miatt rossz érzésed, de azt én sem értem meg, hogy aki tud szülni az miért kéri, illetve a dokik miért imádják annyira...
Én természetesen szültem,mert hiába volt hatalmas a fiam a doki azt mondta ha ki tud jönni "rendesen"akkor nem akarja a nagy hasi műtéttel terhelni a szervezetemet.Na,bumm!Ettől nem érzem többnek magam.Sokszor nehezebb a császár.Én szerintem itt pont a "végeredmény"számít:-)) A gyönyörűséges,imádni való legeslegszebb babád:-))
Valahogy ki kell jönnie,és lehetőség szerint mind a kettőtök egészségét szem elött tartva.Akinek meg nem tetszik? nyazsi!:-))
Jó babázást:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!