Programozott császárt tényleg csinálnak 38 hét körül ha a nő azt szeretné? Azt hallottam, hogy csak orvosi indokra lehet.
Figyelt kérdés
És a programozott császár esetén megvárják,hogy legyen vajúdás vagy attól függetlenül császár lesz?Vagyis ha semmi tünete nincs a nőnek akkor is már lehet császároznak?2014. jan. 6. 15:12
11/12 anonim 

válasza:

Igen, elég rossz volt, de senki nem mondhatja hogy a természetes egyszerűbb, vagy kevésbé fájdalmas...viszont ÉN úgy gondolom, hogy császármetszést csak nagyon indokolt esetben végezzenek, mert a kellemetlenséget, fájdalmat leszámítva is sok hátrány van.
12/12 anonim 

válasza:

Az első babám hosszú vajúdás után császárral született. Nem tartottam tőle, mert már kivették az epém, tudtam milyen egy műtét, s nekem mindegy volt, csak legyen vége a vajúdás baj, mert 5 órán át voltak 1 perces fájásaim, de nem jöttek a toló fájások, krt doki is próbálta kinyomni a babát, de nem jött.
A második babámnál megkérdezte a doki, simá szeretnek szülni, vagy császárral.
Én a császárt választottam.
Tudtam milyen a vajúdás, tudtam milyen a császár, így inkább a vajúdást kihagytam.
Jobb is, mert 4,5 kilóval született a fiam, lehet szét szakadt volna a régi hegem szülés közben.
Szóval ha az első császár volt, a másodiknál lehet választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!