Gátmetszés utáni heg?
Figyelt kérdés
Nektek valtozott valami odalent? December 18-án szultem, vágtak és repedtem is..annyira megvaltoztam odalent, hogy nem tudom ez normális-e...az ajkaim dupla olyan hosszúnak néznek ki mint eddig a meg miatt.úgy varrtak össze mint...(a legjobb hasonlat) a ruhák varrata mikor kiforditod őket.van más is akinél ez igy néz Ki?2014. jan. 6. 06:23
1/4 anonim válasza:
Nekem is sokat valtozott odalent, foleg a szine, egeszen sotet, pedig mar lassan 1,5 eve szultem. A varrat nem volt olyan csunya de sokaig fajt, az elso szules utan 1 evig, a masodik utan 4 honapig.
2/4 anonim válasza:
A varrás azért néz ki úgy mint egy kifordított ruha varrása,mert még duzzadt a bőr.ez le fog apadni,csak idő kell neki
Kamillás ülőfürdővel hamarabb javul ( gyulladáscsökkentés)
Az ajkak változása természetes,hisz szültél egy babát.. nekem pl ,ahogy a férjem mondta,szétvannak nyílva,mint a tubarózsa..
Boldog babázást
3/4 A kérdező kommentje:
Kösziva válaszokat:) megnyugtattatok:) mától kamillaban fürdök:)
2014. jan. 6. 12:47
4/4 anonim válasza:
Bocsi az off-ért, de szerintem még korai az ülőfürdő.. Én is dec. 20án szültem, és a doki azt mondta a 6 hetes kontrollig, csak tusoljak.
Jó babázást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!