Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tervezett császár után mikor...

Tervezett császár után mikor lett tejetek?

Figyelt kérdés

2014. jan. 5. 14:42
 1/10 anonim ***** válasza:
1 hétre rá lett napi 30 ml, és semmilyen szoptatási tanácsadó, védőnő, szülész, tabletta, tea nem tudott belőle többet csinálni. Amíg ennyi volt, azt kapta, utána semmit. (Aki mellettem feküdt a kórházban, tervezett császár utáni 3. napon 120 ml tejet fejt le a szoptatások után...)
2014. jan. 5. 14:46
 2/10 anonim válasza:
0%
Mikor elmentünk a boltba.
2014. jan. 5. 14:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs különbség a tervezett császár és az indítás miatti császár között, úgyhogy leírom: a kórházban a 3. napon volt először mérhető kemény 30 ml tejem. Kapott pótlást, mert többet veszített a súlyából, minta az élettani. Pótlást a hazajövetel napjának délutánján kapott 50 ml-t utoljára. Beindult a tejem: Laktoherb tea, Urtica Urens Egyetlen kulcsa van a tejtermelés beindításának: gyakori és helyes mellre tétel méricskélés és óranézegetés nélkül. Amikor növekedési ugrás volt akkor rásegítettem More Milk kapszulával, ja és -5 liter folyadékot ittam az első 3-4 hónapban. 18 hónapja szoptatok.
2014. jan. 5. 14:51
 4/10 anonim ***** válasza:

Programozott csaszarnal nekem egybol lett, azaz eloszor, mint mindenkinek elotej, majd beindult a rendes tej par nap utan. Edaval mutottek, igy megszuletett a baba, elvittek lemosni, megvizsgalni, raadtak a ruhat es hoztak is vissza egybol, igy mar a mutoasztalon megszoptattam. Utana vegig velem volt es szopizott rendesen. 3 nap utan mentunk haza es alig vesztett a sulyabol, a gyerekorvos is meglepodott, hogy szep eredmeny:)

Nem a szules modjatol fugg, hogy mikor indul be a tej. En is aggodtam, utananeztem itt is a valaszoknak, a neten is keresgeltem, orvosomat is kerdeztem, igy mutet elott mar nyugodt voltam a szoptatast illetoen:)

Elso babam termeszetesen szuletett, megis sokkal nehezebben indult a szoptatas, mert fogalmam nem volt a dolgokrol.

2014. jan. 5. 14:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Csütörtök reggel szültem, és szombat reggeltől volt annyi tejem, amennyi kellett a fiamnak. Onnantól nem is kapott már forralt vizet sem. Sőt, szombat éjszaka még fejnem is kellett, annyira beindult a tejtermelés a sok mellretételtől.
2014. jan. 5. 14:52
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Barátnömmel rögtön vele volt éjszaka a baba és sokat volt cicin csak mérésre vitték el töle a szülés után meg hogy kitisztistsák a légutakat, náluk nem mossák le a magzatmázat hagyják felszivodni igy fürdetés nem volt. kb 2 percig nem volt vele uátna végig vele volt a baba igy neki rögtön be is indult az elötej az éjszaka folyamán. Ez nagyon fontos hogy szülés utn 2 órán belül tegyék mellre a babát. De olyat is ismerek akinek altatásban volt a császár és utána kórházban volt 1 hétig A babát nem is látta 2 napig. Neki csak jópár nap után indult be de 8 hónapig szoptatott igy is.
2014. jan. 5. 14:54
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

4es vagyok, elso babamat 20 honapig szoptattam, o ugye termeszetes uton szuletett. Most a masodik, aki csaszarral szuletett, 5 honapos es meg mindig csak anyatejes.

Ne aggodj emiatt, probald minel elobb mellre rakni es utana is minel gyakrabban a faradtsag ellenere is.

2014. jan. 5. 14:55
 8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Megnyugtattatok:).
2014. jan. 5. 15:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Elsőnél kb egy hét után de nagyon kevés volt (egy ciciből max 30ml). Másodiknál a harmadik naptól már egy ciciből 70ml-t evett a lányom!
2014. jan. 5. 17:32
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia4Az első lányom sürgősségi császárral született,nála 3.napon indult meg a tejem,de nagyon kevés volt,ő nagy súlyú,így talán 2 hónapig volt anyatejes sajna.A huga 5 évvel később született progis császárral,csütörtöki napon,születése után fél órával már cicin volt,és végig velem maradt,rengeteget volt mellen az első 24 órában,ennek eredményeként már péntek délután bedurrantak a melleim,fejni kellett minden egyes szoptatás alkalmával,mert annyira tele voltak,hogy nem lehetett cicire tenni...Most 22 hónapos,és még szopik este-éjszaka.6 hónapos koráig kizárólag anyatejes volt.Sokat legyen cicin,ha egy mód van rá szülés után,mertg az ingertől fog beindulni a tejtermelés is :-)
2014. jan. 5. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!