Programozott csaszarnal nekem egybol lett, azaz eloszor, mint mindenkinek elotej, majd beindult a rendes tej par nap utan. Edaval mutottek, igy megszuletett a baba, elvittek lemosni, megvizsgalni, raadtak a ruhat es hoztak is vissza egybol, igy mar a mutoasztalon megszoptattam. Utana vegig velem volt es szopizott rendesen. 3 nap utan mentunk haza es alig vesztett a sulyabol, a gyerekorvos is meglepodott, hogy szep eredmeny:)
Nem a szules modjatol fugg, hogy mikor indul be a tej. En is aggodtam, utananeztem itt is a valaszoknak, a neten is keresgeltem, orvosomat is kerdeztem, igy mutet elott mar nyugodt voltam a szoptatast illetoen:)
Elso babam termeszetesen szuletett, megis sokkal nehezebben indult a szoptatas, mert fogalmam nem volt a dolgokrol.

4es vagyok, elso babamat 20 honapig szoptattam, o ugye termeszetes uton szuletett. Most a masodik, aki csaszarral szuletett, 5 honapos es meg mindig csak anyatejes.
Ne aggodj emiatt, probald minel elobb mellre rakni es utana is minel gyakrabban a faradtsag ellenere is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!