Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tena ladys-ből milyen méretűt...

Tena ladys-ből milyen méretűt érdemes venni, szülés utánra?

Figyelt kérdés
Én vettem már extrát, de azt hallottam, hogy ez az első napokban nem biztos, hogy elég lesz.
2008. júl. 15. 16:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Én császáros voltam és a terhesség előtt a mensim igen erős volt,ezért én is extrát vettem,de a szülés után elég volt a sima betét.

Vegyél több félét,mert nem vagyunk egyformák.

2008. júl. 15. 16:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Én az első babánál Extrát vettem, és valóban nem volt elég az első három napban, úgyhogy hozzattam a férjemmel supert is, az jó volt. Mindenkinél változó a vér és váladékmennyiség szülés után, de biztos ami biztos, inkább nagyobb legyen, minthogy ne legyen elég.
2008. júl. 15. 16:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én is vettem tennát meg még vagy 5 fajtát ! Most adtam oda a barátnömnek mert 1-et sem használtam. Böven elég volt a normál betét. 1 hét után meg már tisztasági betétet használtam! 10 hetes babó anyukája
2008. júl. 15. 17:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia,attól is függ,hogy szülsz.Én 4napja császárral szültem,normált vettem kínlódtam is vele,gyakran kellett cserélni,hogy ne ázzak el.Vegyél nagyobbat!!Inkább több legyen mint kevesebb.És egy jó tipp vegyél eldobható bugyit pl.dmben kb 600ft 5db de nagyon megéri,mert nem a rendes fehérneműidet teszed tönkre..én mindig eláztam szinte szóval örülök neki.Sok Sikert a szüléshez és gyors gyógyulást.
2008. júl. 15. 21:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2008. júl. 16. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!