Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Más is vágyakozik 3. babára?

Más is vágyakozik 3. babára?

Figyelt kérdés
5 éven belül 3. babát tervezünk, megsínylik a gyerekek ha ilyen kicsi a korkülönbség? Szerintetek?
2014. jan. 1. 13:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is szeretnék hàrom gyereket... Az én 2 gyerekem között majdnem 7 év van, sok, de nem probléma...
2014. jan. 1. 13:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Nálunk a fiam 5 éves, a nagyobbik lányom 2, a kicsi 3 hónapos múlt! A pici szerencsére nagyon jó baba,szépen alszik, elvan a szőnyegén,moslyogós,kedves kislány. Én örülök, hogy így alakult,bár mi egy kicsit későbbre terveztük a 3.-at, de nem csinálnám vissza!
2014. jan. 1. 14:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem jó ha nincs nagy korkülönbség a gyerekek között, két gyermekem van 2 év körkülönbséggel, nagyon jól eljátszanak! Szeretnénk majd harmadik babát is!
2014. jan. 1. 14:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen, mi is vágyunk 3.babára. 2 fiam van: a nagy 6 èves, a kicsi 2èves.

Nekem nagyon jó hogy 4 èv van közöttük. A 6 èvesem szeptemberben kezdi a sulit, a 2 èvesem itthon van.

2014. jan. 1. 14:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi hárman vagyunm tesók. Négy év alatt hoztak össze minket anyuék. :-D Én 1988-ban, tesómék 1989-ben és 1992-ben születtek. Egyáltalán nem sínylettük meg a dolgot. Szerintem ez az ideális korkülönbség.
2014. jan. 1. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!