Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hatással lehet a front a...

Hatással lehet a front a babára/szülésre?

Figyelt kérdés
38 hetes elmúltam, az utóbbi időben már kevesebbet mozgott a babám, inkább fészkelődött az elmúlt napokban kicsit furán érzem magam, nagyon fáj a szeméremcsontom (jósló fájásaim a 31.héttől annak), nyákdugó sehol. semmi különösebb tünet, de ma estére nagyon nyugtalan lett, nagyon mocorog, még a könnyem is kicsordul... lehet, hogy megunta odabent a szűk helyet?:) vagy csak a front?
2013. márc. 16. 23:22
 1/3 anonim ***** válasza:
NST-n mit mondtak?Persze hogy érzik a frontot. Az én babám születés után is nyűgös volt ha jött egy front. Ha elment a nyákdugó akkor hamarosan szülsz. Most már sűrűbben kell menni úgy is dokihoz nyugi!!De készülődik a babád szerintem..Jó egészséget nektek, könnyű szülést!
2013. márc. 17. 08:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Sok kismamának beindította a szülést ez a kellemes "tavaszi" időjárás, ami csütörtök-pénteken volt. Biztos, hogy hatással van rá.
2013. márc. 17. 10:07
 3/3 anonim ***** válasza:
igen a babákra nagyon nagy hatással van a front, én így első gyerekes anyukaként nem is gondoltam volna, hogy anno az én angyali 2-3hónapososom miért sír, üvölt egész nap, már orvoshoz akartam vinni végül kiderült hogy a front. nagyon tudnak szenvedni tőle, fél éves korára nőtte ki.
2013. márc. 17. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!