Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti mivel töltöttétek el a...

Ti mivel töltöttétek el a szülés előtti utolsó heteket?

Figyelt kérdés

32 hetes kismama vagyok. Tudom még van egy kis időm, de hamar elmúlnak a hetek és hamarosan elérkezik a nagy pillanat.

Kicsit félek, sokat gondolkozom azon, hogy vajon milyen lesz, hogy fogom bírni a fájdalmat, nem esek-e pánikba...

Tudom, hogy nem kellene ennyit gondolkoznom ezen, hanem inkább kihasználni az utolsó heteket pihenésre.

De nem tudom mivel tudnám "kikapcsolni" az agyam.

Olvasni nem szeretek, sajnos mozognom nem sokat szabad, mert nagyon vizesednek a lábaim és görcsölök ezért szigorú ágynyugalmat írt elő az orvos...

Valaki tud valami jó tanácsot adni?

2013. dec. 20. 19:28
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenféle videókat néztem fürdetéssel, pelenkázással, babaápolással kapcsolatban, olvasgattam, szóval rápihentem a dolgokra :).
2013. dec. 20. 19:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Töltöttem le teljes sorozatokat, és végignéztem. :)

Én szeretek olvasni, úgyhogy ez nekem jó program volt. A 35. héttől sokat kellett dokihoz járnom (nődoki, heti 2x ctg, áramlásvizsgálat, 1x diabetológia, vérvétel, védőnő), ezekben jól el is fáradtam, a maradék időmet a babaholmik rendezgetésével töltöttem.

Ja, meg vasaltam. Nagyon vizesedett a lábam, fájt a derekam, így nem sokáig tudtam álldogálni, úgyhogy apránként csináltam.

Most, a második babával vagyok várandós, a 35. héten, teljesen lefoglal a fiam, a férjem, a karácsony, és megint a sűrű dokihoz járogatás. :)

2013. dec. 20. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!