Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés közbe vagy utána...

Szülés közbe vagy utána kötnek be infúziót?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert van aki azt mondja nem,van aki meg azt hogy mindig mindenkinek bekötik az infúziót.
2013. dec. 20. 18:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem függ az orvostól, szülésznőtől. Én az elején kaptam.
2013. dec. 20. 18:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez orvostól, kórháztól, a szülés körülményeitöl, az anya és a baba állapotától, meg még sok mindentöl függ.
2013. dec. 20. 18:24
 3/9 A kérdező kommentje:
Hű akkor lehet nem tudom majd elkerülni sajna :/
2013. dec. 20. 18:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Oxitocint kaptam infúzióban szülés előtt, mert nem voltak elég erősek a fájásaim.
2013. dec. 20. 18:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Kanült biztos fognak betenni, arra az esetre, ha valami miatt kell az infúzió. Az, hogy kapsz-e attól függ, hogy hogy alakul a szülésed (kell-e oxi, augmentin bármi). Én szülés előtt kaptam augmentint,szülés közben nospát, szülés után oxitocint.
2013. dec. 20. 19:31
 6/9 anonim ***** válasza:
én nem kaptam infúziót, csak egy tűt, amibe a lepény megszületése előtt ment egy adag oxy. Rapid szülés volt, gondolom nem kellett a pótlás. Nem mintha bánnám.
2013. dec. 21. 09:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Én beöntés, vizsgálat után kaptam. Reggel 5kor folyt el a magzatvizem, ez fél 9kor volt. Nővért kérdeztem, miért köti be, erre ennyit kérdezett: El akarja húzni estig a szülést? Mondom nem.. Úgyhogy 10:45re már meg is született a fiam.
2013. dec. 21. 10:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia, nekem is kötöttek be infúziót. Először valamiféle folyadékpótlást kaptam, utána meg fájásgyengeség miatt oxit. Szerintem kórházanként eltérő. Biztos megvan mindenhol a helyi protokol.
2013. dec. 21. 14:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Én a három szülésemből csak egynél kaptam oxitocint és a másik kettőnél egyátalán nem szúrtak be semmit, még előzetesen, "ha kellene" eshetőségre sem. Igaz nem is volt rá szükség, mert gyorsan megvoltak a gyerekeim.
2013. dec. 23. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!