Folyamatos keményedés jelezheti a szülést?
Még nem jelentheti. Fájás is van mellé? Akkor jelentheti.
Magneb6 vegyél be ugy tudom 6 db a napi megengedett mennyiség .
Szerintem nem.
Én általában félidőtől keményedtem elég gyakran, de 35. héttől már masszívan, sok-sok jóslóval (tehát fájt is a keményedés mellé), mégis kihordtam őket, sőt, a harmadikkal a legtöbb keményedés volt, őt túl is hordtam.
Szia. Igen jelezheti. En is sokat kemenyedtem a terhessegem alatt
. A 36. hettol viszont rendszeresek voltak a kenyedesek. Ami nalam azt jelentette, hogy egesz ejjel 7-8 percenkent kemenyedett beba pocim viszont csak 30mpig volt kemeny. Aztan elmult. 2 kemenyedes kozotti ido egyre rovidul a kememyedesek hossza pedig nott. 38+5 hetes voltam amikor is folyamatosan 5 percenkent jelentkezett es 1 percig tartott. Ez mejt egesz nap majd egesz ejjel. 38+6 hetesen reggel bementem a korhazba nst-re kotottek majd haza kuldtek, hogy meg nincs itt az ido majd ha faj akkor menjek vissza. Masnap hajnalba elfolyt a magzatvizembra 26 orara pedig megszuletett a kisfiam. (Sajnos a fajasok nem indultak be maguktol) szal IGEN JELEZGETI... merd az idot mennyire rendszeres. Kitartas
2hkf anyukaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!