Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés alatt miket engedtek...

Szülés alatt miket engedtek meg a kórházban?

Figyelt kérdés

A dokim pénteken kozolte, hogy ha esetleg beindul,a,szülés magától, akkor a vajúdás alatt nyugodtan bent lehet a Férjem es hallgathatunk bármilyen zenét vagy nézhetünk filmet. Szoval, ami jol esik nekem, az nyugodtan lehet normális kereteken belul.

Azt mondta, hogy mostanság akiknek ezt "megengedte", azok kevesbe érezték magukat rosszul a fájdalmak alatt, el-elterelodott a figyelmük a szülésről.

Igaz, alapjabevebe császárrá készül,a,doki, mert a lányom os surgossegivel született, de ha beindul a menet, akkor nem csaszarozna meg, ha nem életbevágó.

Szoval van valami ötletetek zenen es filmen kivul, ami ilyen éles es fájdalmas pillanatokban eltetelne a figyelmem egy kicsit is?

Nekem semmi nem jut eszembe, csak a lányom arca, amikor elsőnek megláttam. De ez azert édes keves lesz oda :)))

2013. dec. 15. 09:54
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia, én pl. bent állhattam a zuhany alatt amíg jól esett, de oda a férjem nem jött utánam... :) A szülésznő is szóval tartott egy ideig, mesélt, kérdezgetett.

Amikor már a legkeményebb részek jöttek akkor pedig pont az segített, hogy a fájásokra figyeltem és a légzésre. Olyan szinten befelé fordult a figyelmem, hogy alig érzékeltem az idő múlását, egyszer csak szóltak, hogy ágyra fel, mert ki kellene tolni a babát! :)

2013. dec. 15. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!