Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha gyermeket várok és nincs...

Ha gyermeket várok és nincs kire bízni a nagyobbik tesót (2 éves), apa pedig jön velem a szülészetre, jogom van-e a testvért is bevinni a szülőszobába? Annyi időre pl. hogy apa is láthassa az újszülöttet? Mik az előírások?

Figyelt kérdés
Kistarcsai Flór Ferenc Kórház a célintézmény
2013. dec. 14. 05:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább bébiszitterre bízd arra a néhány órára. Mindenkinek jobb lenne.
2013. dec. 14. 11:16
 12/13 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg az orvosodat.

A szülőszobába remélem nem engedik be a gyereket.

2013. dec. 14. 23:50
 13/13 anonim ***** válasza:

És ha a bébiszitter nem jó megoldás, mert pl. a gyerek fél ha idegenre van rábízva úgy hogy se anya se apa nincs vele ott?

Lehet nagyszülők nem élnek, testvér nincs, szomszédok meg nem minden esetben alkalmasak, ezt mindenki beláthatja!

Ha tényleg nincs senki, akkor apuka maradjon vele otthon...nyugodtabban szülsz Te is szerintem ha tudod, hogy nem egy vadidegennel van a gyereked.

Szülés után, ha már a kórterembe fekszel, bemehetnek a szülészeti folyosóra, legalább is ahol én szültem ott bejöhettek, és a nővérek kihozták egy percre a babát megmutatni. Kérdezd meg az orvosokat miként működik ez náluk, az a biztos!

2013. dec. 19. 05:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!