Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hol szülhetek? Nem is tudom,...

Hol szülhetek? Nem is tudom, hogy van ez?

Figyelt kérdés

7. kerületben lakom, így a Péterffy kh.ba kéne mennem szülni.

Első terhességem alatt hiába volt magándokim (aki a péterffyben dolgozott -- de most már sajnos az a tarifa túl sok lenne, nem tudjuk bevállalni.) nem voltam túlzottan elégedett a kh.i körülményekkel, így nem szeretnék a Péterffyben szülni, választhatok más kórházat ahova járhatok terhesgondozásra és szülni? Pl. II. Női klinika?

2013. dec. 13. 12:05
 1/6 anonim ***** válasza:
igen választhatsz más korházat, de terhesgondozásra lehet csak oda mehetsz ahova tartozol ezt nem tudom pontosan. De szülni szülhetsz máshol is az tuti.
2013. dec. 13. 12:08
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha beindult szüléssel beérkezel egy kórházba, akkor ott ellátnak. Viszont magad kell hogy bemenj (persze mehetsz taxival is), ha a mentőt hívod, akkor az az ügyeletesbe visz (ha sürgősségi eset van), vagy ahová tartozol.

Minden papír legyen Nálad, és akkor megszülsz ott, persze orvost így nem tudsz választani, hanem aki épp ügyeletes, azzal.

2013. dec. 13. 12:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Ami lemaradt, terhesgondozásra csak oda járhatsz, ahová tartozol.
2013. dec. 13. 12:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia!igaz én vidéken lakok,de én a körzet szerinti kórházban szültem.volt fogadott orvosom és terhesgondozásra is oda jártam.ha nem lett volna dokim akkor is oda mentem volna és szerintem elláttak volna tg-n is csak épp aki bent van.de sztem kérdezd meg a kórházat.
2013. dec. 13. 12:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia,

én Sote 1-esen szültem, terhesgondozásra magánba jártam általában, de volt, hogy a klinikára kellett mennem. A dokimnak ott is volt ambuláns rendelése. Így tudtam oda is menni. Amúgy a klinika a 8. kerületben van, de én messze másik kerületben lakok.

2013. dec. 14. 22:50
 6/6 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

Csak azért kérdeztem meg ezt, mert egy ismerősöm váltig állította, hogy csakis kizárólag ott abban a kórházban szülhetek, ahova kerület szerint tartozom... és ha máshova megyek, akkor azért fizetnem kell. (nem keveset)...

2013. dec. 15. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!