Ha a 38. heti ctg-n alacsony számokat mutatott a méhműködésre a ctg, attól még abból pár napon belül lehet baba?

Szia.
Hasonló cipőben járunk akkor:)
Én dec.24-ére pont szentestére vagyok kiírva, semmi jele,hogy baba ki akarna jönni,uh is minden ok, Nst-n is. Nekem is mindenki azt mondja,hogy az csak egy pillanat és indul is a dolog. Valahogy nálam ez a pillanat nem nagyon jön el.

1-es vagyok.
Én is így voltam mint ti. Hihetetlen volt számomra, hogy hirtelen, minden előjel nélkül megindulhat. És tényleg így van, mint említettem nekem még csak jóslóim, keményedéseim sem voltak. Mindig figyeltem magam, kerestem a jeleket, minden mozdulatnál vártam, hátha történik valami, de semmi. 40+4-re szültem ( bár az én számításom szerint pont időben jött)
Kitartás, már nincs sok hátra!
Könnyű szülést és jó babázást nektek!
5 hetes kisfiú anyukája

2.es vagyok.
Köszi a jókívánságokat.
Nekem vannak jóslók, keményedések már lassan 2 hete, de semmi több. Én már fel sem veszem ezeket, mert minden nap érzem, de hiába mennék már szülni, úgy látszik babóca még nem akar találkozni velünk:(
Én is köszönöm a jókívánságokat! Nekem is vannak jóslóim, meg keményedéseim, de nem tulajdonítok nagy jelentőséget... Én már 2-3 hete eléggé szenvedek --- alig alszom, gyomorsav kínoz, meg már nagyon vizesedem. Ez már nem túlzottan jó érzés, de a legfontosabb h a kisfiunkkal minden rendben legyen. Viszont most h már betöltöttük a 38. hetet, már teljesen készen áll a születésre. Néhányan mondták, hogy ne siettessem, majd jön, amikor jönni akar... Én sem szülnék mindenáron már most,de valóban nagyon jó lenne, hogyha ez a nehézkes állapot megszűnne, végre a karomba tarthatnám és szentestére itthon lehetnénk együtt... :) Úgyhogy még reménykedem, hogy jövő héten hátha történik valami.
Hétfőn megyek még a dokimhoz a magánrendelésére - kíváncsi vagyok tud-e valami biztatót mondani :)

Szia!
Nekem érdekes módon vajúdás alatt sem mutatott túl magas értékeket, meg sem akartak nézni még, aztán 15-20 perc múlva megszületett a kislányom! :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!