Szent Imre kórházban adnak EDA-t kérésre?

Huh, ez engem is erdekelne. Az elso babamat nem ott szultem, de a dokim atment azota a Szent Imrebe, igy most en is ott fogok.
En az elsonel sem kaptam, mert 7-8 cm-re kinyilt mehszaj mellett lelassult az egesz es sok oran kessztul nem tagultam tovabb. Mar total kivoltam, de hiaba kertem mar x ora mulva, nem adtak, mert az eda sokszor tovabb lassitja a szulest.
Kicsit tartok is emiatt, hogy a Szent Imreben aztan plane nem veszik figyelembe a keresemet. (Anno nyilvan el tudtam fogadni, hogy orvosilag es a szulesem/babam szempontjabol igy a jobb, megis nagyon rossz es kiszolgaltatott erzes volt, hogy nem adtak, mert nem az elso nyikkre kertem, hanem akkor mar nagyon sok oraja vajudtam, es teljesen elfogyott minden erom. Sztem ennek is koszonheto, hogy 2 ora lett meg a veger a kitolas is, mert addigre tenyleg teljesen ki voltam purcanva. )
Neked van mar szulesznod, mikor szulsz?

Hát nem tudom ,én pl 2x szültem ott ,hozzáteszem semmi gond nem volt ,komplikácimentes volt mid a kettő ,de még csak meg sem kérdeztek hogy kérek e bármilyet is!
De nem is kértem volna, tudod kinek szurkálják a gerincét!!
Hát nekem ne!!
Ha én kibírtam akkor más is kibirja pedig én nagyon nem viselem el a fájdalmat!!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!