Bocsi a kifejezésért! Ha sürün érzek kakilási ingert az már szülés elöjele? Fáj a pocakom is, eléggé keményedik is szinte folyton az. és eléggé lent is van már. Mikor érdemes orvoshoz fordulni?
Figyelt kérdés
38 hetes kismama vagyok,elsö babás és persze tudatlan és tanácstalan is vagyok.mikor kell indulni? meg ilyenek valamennyire nyitva külsö belsö méhszájjal.2009. nov. 23. 16:59
11/11 bobikanorbi válasza:
Amikor az első gyerekemmel voltam terhes èszre se vettem h fajasaim vannak.Azaz nem is fàjt semmim csak egy picit görcsölt a hasam de semmi komoly.Gyakran mentem a wcre mert azt èreztem h kaklni kell.Fel se tünt.Anyosom mondta h itt ma baba lesz.Èn meg hogy ;nem is fàj semmim .vàrtam a fàjàsokat amiről mindenki beszèlt.De semmi.Azèrt mire beèrt a mentő velem 3 ujnyira nyitva volt a mèhszàj.3 ora mulva màr meg is született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!