10.30-án szültem ugyvolt rendes szülés lesz burkot repesztettek, de a végén császár lett belöle meddig kell várni a házasélettel még?
Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 12:20
1/6 anonim válasza:
szülés után 6 hétig nem javasolt a házasélet.
2/6 anonim válasza:
szia!Nekem 2hét után abbamaradt a vérzés és rá pár nappal már éltünk házas életet persze finoman:) Semmi baj nem volt.
3/6 A kérdező kommentje:
Én még azért vgérezgetek kicsit talán még akkor birok várni.
2009. nov. 23. 12:35
4/6 anonim válasza:
Császár után is jobb kivárni a 6 hetet. Belül is rendbe kell jönnöd, a méhlepény helyén van egy nagy, nyílt seb. Gondolom, nem szeretnél összeszedni valamiféle fertőzést ( a legjobb higiénés körülmények között is megeshet), aztán meg egy méhgyulladást... Inkább várjatok még, jobb félni, mint megijedni.
5/6 anonim válasza:
én okt.12-én szültem császárral ugy ahogy lertad te is és mi is kivárjuk a 6 hetet
6/6 anonim válasza:
Utolsó! Én is okt 12.-én szültem, igaz én simán. Tegnap voltunk 6 hetesek, és tegnap voltunk először együtt. Azt hiszem amíg élek nem felejtem el, jó volt, de nagyon furcsa:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!