Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hol jobb szülni Debrecenben?...

Hol jobb szülni Debrecenben? Kenézy vagy Klinika? Kinek milyen tapasztalata volt?

Figyelt kérdés
Szülés előtt állok egyenlőre úgy van hogy a Kenézybe szülök mivel a Klinikára jártam de úgy beszéltek az emberrel mint a kutyával eddig jó a Kenézy de sok rosszat hallottam szülés szempontjából róla. Elvileg a Klinika sokkal fejlettebb de azt is hallottam hogy most nagyon sokat javítottak a Kenézyn kinek melyik volt jobb? Tapasztalatok?

2013. dec. 6. 14:14
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
ugy látom hogy elég jó tapasztalatok vannak a Kenézyről :) Maradok én is a Kenézynél eddig bevált:)
2013. dec. 7. 16:37
 12/15 anonim ***** válasza:
ÉN már kétszer szültem a kenézyben, de minden rendben volt. Nem tudnék semmi rosszat mondani.
2013. dec. 7. 17:22
 13/15 anonim ***** válasza:

Az utóbbi időben nagyon sokat változott a klinika. A legtöbb rémsztori régebbi eset. Nekem nem volt gondom a csecsemősökkel sem, pedig sokat jártam a nyakukra és még csak nem is jattoltam. Úgy tudom most ezt is felújították.

Bartha Tünde szülészt viszont elkerülném nagy ívben.

2013. dec. 7. 22:09
 14/15 anonim ***** válasza:
2. vagyok! A sógornőm idén, júliusban szült, úgyhogy az nem olyan régi sztori...
2013. dec. 8. 10:47
 15/15 A kérdező kommentje:
Anyukám is 2x szült a Klinikán persze (ennek már 13éve)nem volt semmi panasza csak nekem nem jött be annyira mert velem meg mindig ugy beszéltek mint a kutyával nem magyaráztak el semmit aztán persze én voltam a hibás h miért nem tudtam róla:/ Így jöttem át a Kenézybe
2013. dec. 8. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!