Emma, Petra, Zoé vagy Hanna?
Figyelt kérdés
Melyik a szebb név? Pintér névhez a Petra passzol legjobban? Oké, hogy alliterál, de nem túl kemény kiejtve? Hallottam olyat, hogy az Emma mostanában nagyon divatos név, de én egyet sem ismerek. :) És egyébként sem ez alapján választunk majd... Köszi a véleményeket!2013. dec. 6. 11:46
11/15 anonim 

válasza:

A mi kislányunk is Zoé lenne, ha párom megbarátkozna vele, úgyhogy én azt javaslom. A többi és szép, abba viszont gondolj bele, hogy egy mássalhangzóra végződő vezetéknév+magánhangzóval kezdődő keresztnév összeolvasható. Tehát rEmma lehet belőle könnyen. Nekem a Petra túl keménynek hat, mint ahogy írtad is. A Hanna egy lágy név, a pergős vezetéknév után.
12/15 anonim 

válasza:

Sose idegenre bízd a döntést, mert mindenkinek más név tetszik, te meg csak összezavarodsz.
Ezek mind szép nevek. Vannak közte tucat nevek is, ami ma már nagy divat. Én speciel nem adnék ilyen nevet. De attól még szépek:)
A vezetéknévvel nagyon szép csengése van a Petrának. És mostanság nem egy gyakori név:)
De a lényeg, hogy pároddal ketten döntsétek el.
13/15 anonim 

válasza:

Nekem mindegyik tetszik nagyon, talán legjobban az Emma. egy nagyon jó barátom kislánya Pintér Hanna. Így nekem a vezetéknévhez legjobban a Hanna név passzol, de lehet csak azért mert a kislányra asszociálok.
14/15 anonim 

válasza:

Nekem a Petra a favorit,így hívják a kislányom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!