Emma, Petra, Zoé vagy Hanna?
Figyelt kérdés
Melyik a szebb név? Pintér névhez a Petra passzol legjobban? Oké, hogy alliterál, de nem túl kemény kiejtve? Hallottam olyat, hogy az Emma mostanában nagyon divatos név, de én egyet sem ismerek. :) És egyébként sem ez alapján választunk majd... Köszi a véleményeket!2013. dec. 6. 11:46
1/15 Imola Ágnes 

válasza:

Zolé vagy Hanna..nekem ez a kettő tetszik
3/15 anonim válasza:
Ne ránk bízd a döntést. :)
Egyébként Emma, vagy Hanna. De a Petra is jó, nem kemény szerintem. Még izgalmas is a ptr-ptr miatt, bár lehet, hogy a gyereknek más lesz a véleménye. Zoét semmiképp nem adnék, túl különleges. Szerintem egy különleges név inkább teher a gyereknek. Ha különleges és egyedi, nem nem kirívó névvel kiemelkedőbb lesz, mint egy kirívóval.
Amikor nevet kerestünk a kislányunknak, elsődleges szempont volt, hogy milyen lesz viselnie azt a nevet, és csak másodlagos, hogy nekünk melyik tetszik a legjobban. Azt meg egyenesen leszartuk, hogy a rokonság mit szeretne.
5/15 anonim 

válasza:

Nekem a Petra tetszik a legjobban, de a vezetéknévhez talán inkább az Emma illik és az is nagyon szép név.
6/15 anonim 

válasza:

Nekem Petrám van, egyértelműen a legszebb név a világon...:)
7/15 anonim 

válasza:

en egyszerre adnam ezek kozul az Emmat es a Petrat mert szerintem nagyon jol hangzik egyutt a vezeteknevvel. :) egyebkent a Hanna es a Zoe azert nem tetszik mert idosebb korban nem lehet hozza tenni a "nenit". egyertelmuen fiatalos nevek. (plussz ma mar minden 2. gyereket igy hivnak...)
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, vén kecskének különösen! :) Az én szívemhez legközelebb az Emma áll, a párom inkább a Petrát szeretné. Két nevet semmiképpen nem adunk a gyerekünknek.
2013. dec. 6. 12:29
9/15 anonim 

válasza:

Petra, vagy Hanna. De a vezetéknévhez inkább Hanna. Az Emma, Zoé nem tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!