Milyen "felszerelés" kell az apukának a szülőszobára?
Figyelt kérdés
Elsősorban ruházatra gondolunk, hogy mi az, amit itthonról kell beszereznünk és mi az, amit ott adnak rá?2009. nov. 22. 18:30
1/12 anonim 

válasza:

Nálunk nem kellett semmit vinni, csak fényképezőgép volt a férjemnél. A korházba kapott köpenyt és maszkot.
2/12 anonim 

válasza:

Apacsomagnak hivják:)
Mi a gyógyszertárban vettük, mert itt nálunk a a kórházban nem adnak semmit!!!
Azt hiszem 600 Ft volt.
3/12 anonim 

válasza:

Nálunk a kórházban adnak ruhát ami 1500.-
Így csak fényképezőgép kellett.
4/12 anonim 

válasza:

Nálunk civilben volt fullon. Semmi sem kellett, csak vittünk neki váltópapucsot, meg pólót, kaját, meg persze a fényképezőgép. De ezek sem kellettek, csak így kényelmesebb volt.
5/12 anonim 

válasza:

Kórháza válogatja. Nálunk semmi nem kellett, apának adtak nadrágot, felsőt és papucsot is .
6/12 anonim 

válasza:

Én az Istvánban szültem. Semmi nem kellett a férjemnek. Pólóban, farmerban volt, amiben jött.
7/12 anonim 

válasza:

Nálunk 1500 Ft-ért adtak kórházi ruhát. Papucs kellett. Na, meg ha túl sokáig tart esetleg tehetsz be neki szendvicset. Fényképezőgépet mi is vittünk.
8/12 anonim 

válasza:

Párom kapott a kórházba mellényt meg cipőjére egy huzatot (nem tudom hogy hívják) és ennyi.
9/12 anonim 

válasza:

én ÁEK(MÁV)ban szültem 6 hete nem kellett semmi mindent adtak,csa fényképezö volt nálla
10/12 anonim 

válasza:

Én Miskolcon szültem-adtak ingyen felsőt,nadrágot,papucsot.
Fényképező volt nála,és ennivaló,meg innivaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!