Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 7. hónapban vagyok, normális...

7. hónapban vagyok, normális dolog az, hogy fél óránként járok pisilni? Mi lesz ha szülés közben jön rám?

Figyelt kérdés
2008. júl. 12. 09:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha biztosan nincs egy kis felfázás, vagy fertőzés,akkor normális,a babád nyomhatja a hólyagot.Ha szülés közben nyomsz,és ott valami ki akar jönni,nem fog senki erre figyelni,tudják mivel jár,és fel vannak készülve, ne aggódj.Te is a babádra fogsz koncentrálni,és ne legyen szégyenérzeted ez miatt.Gondold el mekkora nyomást kell kifejtenünk,csoda ha megússzuk szárazon:-)

Ha meg esetleg előre befektetnek,akkor meg ha megindítják,előtte egy bizonyos idővel nem lehet enni,inni,és lesz ideje a hólyagodnak kiürülni.

2008. júl. 12. 10:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Nemrég szültem. Nekem is állandóan pisilni kellett. Amikor már közel voltam a szüléshez(már órák óta bent voltam a kórházban, a szülőszobán) a doki kért,hogy pisiljek. De nem ment. Csak a fájásokat éreztem, semmi pisilési inger nem volt. Ekkor kaptam egy egyszerhasználatos katétert, és úgy sikerült.. Féltem tőle, de nem fájt. Szerintem nem lesz gond nálad se. Bár először szültem,nem tudom máshol hogy megy. Egyébként Debrecenben a Klinikán szültem. További jó babavárást! :-)
2008. júl. 13. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!