Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt olyan kismama aki...

Van itt olyan kismama aki december 7-ére illetve annak környékére várja babáját? Hogy érzitek magatokat?

Figyelt kérdés

#december #babáját
2013. dec. 2. 12:19
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Igen bàr szombaton a kiirt napon azt hittem hogy szülès lesz hajnal fèl egykor elkezdtem ugy fájni h. Torzult s fejem :-) aztàn màr elmentem fürdeni hogy indulunk be... Erre kèsz leàllt aztán ujra kezdte de megint leàllt aztàn reggelre kellett menni nst-re semmi fàjás nem volt majd eljöttünk és fèl 11 kor d.előtt megint elkezdtem fájni... Egyre erőteljesebben. 10 percenkènt na közben nejiàlltam apànak szendvicseket gyártani.... Elmentem hajatmosni egyeztettem sznövel mindta hogy valoszinű èjjel meglesz a babi. Na ennek örömére fürdès. Aztán megint leàllt azota egy egy fàjàs volt de semmi rwndszer csak egyszer egyszer van...
2013. dec. 9. 06:00
 22/22 A kérdező kommentje:
Nàlatok miujsàg?
2013. dec. 9. 06:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!