Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki szült a 31-32. héten? Mi...

Ki szült a 31-32. héten? Mi lett a babával? Mik voltak a tüneteitek? És kiderült mitől szültetek hamar?

Figyelt kérdés
2013. nov. 27. 12:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Én a 33. héten szültem.

Kislányomnak éretlen volt a tüdeje és veleszületett tüdőgyulladása is volt. 8 napot voltunk az intenzíven, majd még 1,5 hét a kórház koraszülött osztályán. Lélegeztetni kellett és vénás antibiotikumot kapott 10 napig.

Voltak 30-32 hétre született babák is, nagyon változó, melyiknek mi baja vagy nem baja volt. A legtöbb ennyi időre született baba jó eséllyel indul az egészséges élet felé.

Miért kérdezed?

2013. nov. 27. 13:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia!Én a 30.hétre szültem.Ikrek.Elfolyt a magzatvizem.A tüdejük nem volt kifejlődve rendesen.November13-től december23-ig kórházban voltak.Lélegeztető gépen voltak,a kisfiúnak a szívével voltak gondok de hála az égnek már jól van.Vérszegények voltak így vért kellett nekik adnom.Plusz még a kisfiú elkapott valami fertőzést és így még ő antibiotikumot kapott.
2013. nov. 27. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!