Anyukák! Nincsenek fura "mozgásos" tüneteitek a gyomrotok tájékán, mióta szültetek?
Figyelt kérdés
Nekem néha olyan, mintha valami nyomná fel a gyomromat. Egy nap egyszer-kétszer érzem, azóta, mióta szültem (császáros voltam). Hét hónapos a kislányom.2009. júl. 8. 12:08
1/15 anonim válasza:
Nekem olyan mozgások vannak néha a hasamban, hogy ha terhes lennék, azt mondanám, ez a babám volt. 9 hós a babám. Ezelőtt nem volt ilyen. Fura...
2/15 anonim válasza:
Nekem is! Másfél éves szültem császárral és a mai napig érzem néha, mintha bébi mozogna a hasamban :-) pedig nem. Valóban érdekes.
3/15 anonim válasza:
Nekem is volt hasonló érzésem, jó pár hónapig. Nekem mintha a beleim mozogtak volna. Tisztára azt hittem, újból terhes vagyok, nem vettem észre, és már mocorog a gyerek. De erről szó sem volt.
Mást is kérdeztem, másnak is voltak ilyen érzései. Szerintem nem függ attól, hogy császáros voltál.
Majd elmúlik.:)
4/15 anonim válasza:
Igen, én is császárral szültem 5 hónapja, nálam is szokott magzatmozgás lenni. Szerintem egy nagyobb buborék lehet az ember beleiben. De nem olyan, mint mikor felfúvódsz, vagy pukizni kell, egyszeri mozgás. Valóban érdekes. Engem mondjuk nem zavar, csak izgalmas. Lehet, hogy a hasfelvágás után ilyenkor nem pont oda kerülnek vissza a dolgok, ahol eredetileg voltak? Vagy ez hülyeség?
5/15 anonim válasza:
Akkor nem vagyok egyedül!Múltkor úgy rohantam át anyuhoz,hogy mozog a hasam és hogy nem vettem észre,hogy terhes lennék,de a válasz csak annyi volt,hogy belek mozognak:D
6 hónapja császároztak,még nem kéne bébi:D-emiatt!
6/15 anonim válasza:
És is érzem néha, 8 hós a lányom. :-)
7/15 anonim válasza:
Na látom nem vagyok egyedül:) 5,5 hónapja császároztak és nekem is mocorog a pocakom:)
Én se tudtam mire vélni.
8/15 anonim válasza:
Ez nagyon érdekes,mert azt hittem,hogy én csak beképzelem magamnak,nekem is szokott,14 hónapja szültem császárral.
9/15 A kérdező kommentje:
Akkor üdv a klubban mindenkinek! :) Pedig már azt hittem, valamit bennem hagytak műtét közben. :) Jó egészséget nektek és babátoknak! (Azért majd megkérdem a védőnőt, hátha van vmi magyarázat...)
2009. júl. 8. 12:57
10/15 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen csak visszaáll odabent minden. Gondoljatok csak bele, hogy átrendeződött a terhesség alatt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!