Milyen a Szegedi szülészet? Rendesek? A babának kell valamit vinni? Milyen állapotok vannak odabent?
rendesek :) a babának vigyél azért plusz pelust, mert ugyan adnak, de ha több kellene egy nap, akkor nem árt, ha van nálad. Nekem szerencsére vip-es szobám volt, így a fürdés-wc dolgokkal maximálisan elégedett lehettem (vip szobára kérdezz rá, illetve fel kell iratkozni, aztán ha szerencséd van és nem foglalt egy sem, tiéd lehet) De a többi no komm...
babád kinn lehet veled, de azt hiszem talán a szülés utáni első éjszaka a megfigyelős, vagy lehet hogy az csak pár óra..én éjfélkor szültem, 3-4 óra felé vitték el tőlem, amikor lemehettem a szülőszobáról, aztán reggel 7-kor hozták is, utána gyakorlatilag velem lehetett, csak a vizsgálatokra "gyűjtötték" be őket
Szia! Másfél éve szültem ott, és nagyon elégedett voltam. Fontos volt, hogy szülés előtt elmentem klinikalátogatásra (védőnénink szervezte, ők tudják, hogy mikor van), és mindent elmondtak a helyi dolgozók jó előre.
Rendesek voltak velem, vigyáztak, rám és a babára is.
Naponta többször kaptam hálóruhát, és elégedett voltam a tisztasággal is. Láttam a takaritónéniket, beszéltem is velük, lelkiismeretesen dolgoztak.
A babát, ha akartam, kihoztam a szobába, ha akartam bevittem, nem volt kötelező semmi.
A védőnénik megtanitottak pelenkázni, babát ápolni. A szülészem pedig kiváló volt. Szülés után nagyon szédültem, és a maga kis 5o kilójával áttolt engem a pihenőbe egy székben, hogy nehogy elessek.
Ajánlom a helyet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!