Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen a Szegedi szülészet?...

Milyen a Szegedi szülészet? Rendesek? A babának kell valamit vinni? Milyen állapotok vannak odabent?

Figyelt kérdés

2013. nov. 26. 15:06
 1/5 anonim válasza:
szia. Rendesek. Vigyél mindent a gyereknek, meg evőeszközt magadnak, poharat stb. Betétet is. Hálóinget csak a szülés napján kapsz, legalábbis tavaly igy volt. Meg váltó papucsot a zuhanyzóban.Milyen állapotok? Siralmas, vigyázz a lábgombával (viccen kivűl)
2013. nov. 27. 12:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia! Nagyon szépen köszönöm a választ. Még egy olyan kérdésem lenne, hogy a Baba kint lehet veled, vagy csak etetésre hozzák ki? Köszönöm a választ. Szép napot!
2013. nov. 27. 18:36
 3/5 anonim ***** válasza:

rendesek :) a babának vigyél azért plusz pelust, mert ugyan adnak, de ha több kellene egy nap, akkor nem árt, ha van nálad. Nekem szerencsére vip-es szobám volt, így a fürdés-wc dolgokkal maximálisan elégedett lehettem (vip szobára kérdezz rá, illetve fel kell iratkozni, aztán ha szerencséd van és nem foglalt egy sem, tiéd lehet) De a többi no komm...

babád kinn lehet veled, de azt hiszem talán a szülés utáni első éjszaka a megfigyelős, vagy lehet hogy az csak pár óra..én éjfélkor szültem, 3-4 óra felé vitték el tőlem, amikor lemehettem a szülőszobáról, aztán reggel 7-kor hozták is, utána gyakorlatilag velem lehetett, csak a vizsgálatokra "gyűjtötték" be őket

2013. nov. 27. 21:21
 4/5 anonim válasza:
Elso vagyok. En ugyan csaszaros voltam. Csak szopira kaptuk meg oket
2013. nov. 28. 14:39
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Másfél éve szültem ott, és nagyon elégedett voltam. Fontos volt, hogy szülés előtt elmentem klinikalátogatásra (védőnénink szervezte, ők tudják, hogy mikor van), és mindent elmondtak a helyi dolgozók jó előre.

Rendesek voltak velem, vigyáztak, rám és a babára is.

Naponta többször kaptam hálóruhát, és elégedett voltam a tisztasággal is. Láttam a takaritónéniket, beszéltem is velük, lelkiismeretesen dolgoztak.

A babát, ha akartam, kihoztam a szobába, ha akartam bevittem, nem volt kötelező semmi.

A védőnénik megtanitottak pelenkázni, babát ápolni. A szülészem pedig kiváló volt. Szülés után nagyon szédültem, és a maga kis 5o kilójával áttolt engem a pihenőbe egy székben, hogy nehogy elessek.

Ajánlom a helyet! :)

2013. nov. 30. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!