Mennyire fáj a szülés? Mihez tudnád hasonlítani? Hány órát vajúdtál? Melyik volt a legfájdalmasabb időszak?
Figyelt kérdés
2013. nov. 21. 15:41
11/12 anonim válasza:
A burokrepesztés utáni fájdalom olyan erős volt, hogy konkrétan fennakadtak a szemeim, és azt hittem sikítozni fogok. Az az egy bíztatott, hogy tudtam, nemsokára kint a baba.
Minden pillanatra és fájdalomra élénken emlékszem, pedig az elsőt majd 3 éve és a másodikat 10 hónapja szültem.
És mivel se nem sikítoztam, és még a férjemre is tekintettel tudtam lenni(hogy mikor megsimogatott ne küldjem el a francba), ezért gondolom van ennél nagyobb fájdalom ks.
12/12 anonim válasza:
Jesszusom, már megint ez a lepontozás. Hazudjak inkább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!